AfterDawn: IT-alan uutiset

Chromeen tulossa musiikinkuuntelijoiden arkea helpottava ominaisuus

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 11.2.2019 07:38

Chromeen tulossa musiikinkuuntelijoiden arkea helpottava ominaisuus Google Chromen versionumero 73 julkaistaan noin kuukauden kuluttua ja se tulee sisältämään YouTubea luukuttavien arkea helpottavan ominaisuuden: tuen näppäimistön play- ja pause-painikkeille.
Näppäimistön mediapainikkeilla voidaan hallita selaimessa toistuvan musiikin soittoa riippumatta siitä missä välilehdessä media toistuu tai onko selain pienennettynä. Medianäppäintuki on alustariippumaton ominaisuus, joten se saapuu niin Windowsille, macOS:lle, Linuxille kuin ChromeOS:lle. Tuetut multimedianäppäimistöt ovat play, pause, edellinen, seuraava sekä kelaus eteen- ja taaksepäin.

Sovelluskehittäjille on tulossa tarjolle Media Session -ohjelmointirajapinta, jonka avulla on mahdollista määritellä toimintoja mediapainikkeille.

Chrome 73:n Android-versioon on tulossa vuorostaan dark mode -tila. Samaisen ominaisuuden on kerrottu olevan kehitteillä myös Windowsille ja macOS:lle.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto