Spotify muuttaa ehtojaan – Voi estää tilisi ilman varoitusta

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 8.2.2019 10:49

Spotify muuttaa ehtojaan – Voi estää tilisi ilman varoitusta Spotify on alkanut ponnekkaammin taistelemaan mainosblokkereita vastaan. Yhtiön uudet käyttöehdot mahdollistavat tilin sulkemisen kokonaan, mikäli käyttäjä jää kiinni mainosestäjän käytöstä.
Spotify aktivoitui mainosblokkereiden vastaisessa työssä jo viime vuoden puolella, jolloin yhtiö kertoi ottaneensa käyttöön useita erilaisia tapoja seurata käytetäänkö palvelun ilmaisversiota mainosblokkeri päällä. Spotifyn ilmaisversio toimii mainosrahotteisesti, joten mainosten esittämisen estäminen tietää tappiota palveluntarjoajalle.

Spotify listautui viime vuonna myös pörssiin, joten sillä on selkeä motiivi käydä liiketoiminnan kasvua haittaavien lieveilmiöiden kimppuun. Arviolta noin 2 miljoonaa Spotifyn kuuntelijaa käyttää mainossuodatusta.

Uudet käyttöehdot tulevat voimaan maaliskuun 1. päivänä. Spotify voi tuon jälkeen estää tilin kokonaan ja ilman ennakkoilmoitusta. Tähän mennessä Spotify on varoittanut mainosblokkereiden käyttäjiä ja tietyissä tilanteissa turvautunut estoihin.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Googlen hakukone osaa nyt hakea myös videoiden sisältä Googlen hakukone osaa nyt hakea myös videoiden sisältä (19.9.2019 05:54)
Video on tietolähteenä erinomainen, sillä se kertoo enemmän kuin tuhat kuvaa ja yksi kuvakin on tunnetusti parempi kuin tuhat sanaa. Tiedon hakeminen videoista on kuitenkin hyvin haastavaa, ....
OnePlus 7T Pro vuoti – Tältä se näyttää OnePlus 7T Pro vuoti – Tältä se näyttää (19.9.2019 05:38)
Kaikki hyvä vuotaa kyllä aikanaan ja näin on totisesti käynyt OnePlus 7T:lle, joka on tarkoitus esitellä maailmalle 26. syyskuuta. Jo entuudestaan me tiedämme puhelimen tekniset ominaisuudet. ....
Kaipaatko kameraa televisioon? Facebook esitteli juuri sellaisen Kaipaatko kameraa televisioon? Facebook esitteli juuri sellaisen (18.9.2019 17:37)
Facebook on tänään esitellyt uuden sukupolven Portal-laitteet, joilla voit olla kotoa käsin yhteydessä ystäviisi tai sukulaisiin milloin tahansa. Portalit ovat käytännössä näyttöpäätteitä, joilla ....
2 kommenttia
Tällä tempulla vähennät hiilidioksidipäästöjä – Ei tarvitse tehdä mitään ja säästät samalla rahaa Tällä tempulla vähennät hiilidioksidipäästöjä – Ei tarvitse tehdä mitään ja säästät samalla rahaa (18.9.2019 16:58)
Eurooppalaisten ympäristöjärjestöjen mukaan EU voisi laskea hiilidioksidipäästöjä merkittävästi edistämällä älypuhelimien vaihtosyklin pidentämistä. Pitkittämällä puhelimen vaihtoa vuodelle, ....
1 kommentti
HP:ltä kevyt Elite Dragonfly bisneskannettava, josta löytyy käyttäjän tietoturvaa suojaavia ominaisuuksia HP:ltä kevyt Elite Dragonfly bisneskannettava, josta löytyy käyttäjän tietoturvaa suojaavia ominaisuuksia (18.9.2019 14:41)
HP esitteli kevyen kannettavan tietokoneen, joka on tarkoitettu paljon matkustavalle työntekijälle ja jossa panostetaan käyttäjän tietoturvaan. Uutuus kantaa nimeä HP Elite Dragonfly. HP Elite Dragonfly ....

Uutisarkisto