Pääset vihdoin irti kahden Fortnite-tilin ikeestä – Käytä tätä työkalua

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 8.2.2019 12:35

Pääset vihdoin irti kahden Fortnite-tilin ikeestä – Käytä tätä työkalua Sony on tehnyt kaikkensa ollakseen tekemättä yhteistyötä PlayStation 4:n kanssa kilpailevien konsoleiden kanssa. Fortniten pelaajat ovat saaneet tuntea tämän niskuroinnin, sillä peliä PS4:llä pelanneet eivät ole voineet käyttää samaa tiliä Xbox Onella tai Nintendo Switchillä. Tili on kyllä toiminut PC:llä, Macillä ja mobiilisovelluksilla.
PlayStation 4:llä aloitettua peliä ei voinut siis jatkaa Xbox Onella tai Nintendo Switchillä, minkä takia pelaajat joutuivat pelaamaan peliä kahdella tilillä. Syksyllä Sony tuli kuitenkin järkiinsä ja mahdollisti tilin käytön kilpailevilla konsoleillakin. Ongelmaksi jäi kuitenkin aiemmin luodut tilit: ne pitäisi saada jollakin tapaa yhdistettyä.

Epic Games on nyt ryhtynyt siivoamaan Sonyn jälkiä tuomalla tarjolle työkalun, jolla tilit voi yhdistää. Kakkostilin skinit, V-Bucksit tai muut sisällöt eivät näin jää vaan pölyttymään, vaan niihin pääsee yhdistämisen jälkeen käsiksi ykköstilinkin kautta.Ennen kuin siirto tulee voimaan, Epic Games pidättää sisällöt itselleen kahdeksi viikoksi. Siirto ei siis tule voimaan heti. Ehtona tilien yhdistämiselle on se, että molemmilla tileillä on pelattu ennen syyskuun 28. päivää eri alustoilla.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Googlen hakukone osaa nyt hakea myös videoiden sisältä Googlen hakukone osaa nyt hakea myös videoiden sisältä (19.9.2019 05:54)
Video on tietolähteenä erinomainen, sillä se kertoo enemmän kuin tuhat kuvaa ja yksi kuvakin on tunnetusti parempi kuin tuhat sanaa. Tiedon hakeminen videoista on kuitenkin hyvin haastavaa, ....
OnePlus 7T Pro vuoti – Tältä se näyttää OnePlus 7T Pro vuoti – Tältä se näyttää (19.9.2019 05:38)
Kaikki hyvä vuotaa kyllä aikanaan ja näin on totisesti käynyt OnePlus 7T:lle, joka on tarkoitus esitellä maailmalle 26. syyskuuta. Jo entuudestaan me tiedämme puhelimen tekniset ominaisuudet. ....
Kaipaatko kameraa televisioon? Facebook esitteli juuri sellaisen Kaipaatko kameraa televisioon? Facebook esitteli juuri sellaisen (18.9.2019 17:37)
Facebook on tänään esitellyt uuden sukupolven Portal-laitteet, joilla voit olla kotoa käsin yhteydessä ystäviisi tai sukulaisiin milloin tahansa. Portalit ovat käytännössä näyttöpäätteitä, joilla ....
2 kommenttia
Tällä tempulla vähennät hiilidioksidipäästöjä – Ei tarvitse tehdä mitään ja säästät samalla rahaa Tällä tempulla vähennät hiilidioksidipäästöjä – Ei tarvitse tehdä mitään ja säästät samalla rahaa (18.9.2019 16:58)
Eurooppalaisten ympäristöjärjestöjen mukaan EU voisi laskea hiilidioksidipäästöjä merkittävästi edistämällä älypuhelimien vaihtosyklin pidentämistä. Pitkittämällä puhelimen vaihtoa vuodelle, ....
1 kommentti
HP:ltä kevyt Elite Dragonfly bisneskannettava, josta löytyy käyttäjän tietoturvaa suojaavia ominaisuuksia HP:ltä kevyt Elite Dragonfly bisneskannettava, josta löytyy käyttäjän tietoturvaa suojaavia ominaisuuksia (18.9.2019 14:41)
HP esitteli kevyen kannettavan tietokoneen, joka on tarkoitettu paljon matkustavalle työntekijälle ja jossa panostetaan käyttäjän tietoturvaan. Uutuus kantaa nimeä HP Elite Dragonfly. HP Elite Dragonfly ....

Uutisarkisto