Käytätkö tätä kuvapalvelua? Nyt on viimeinen hetki ottaa kuvistasi varmuuskopiot talteen

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 7.2.2019 10:13

Käytätkö tätä kuvapalvelua? Nyt on viimeinen hetki ottaa kuvistasi varmuuskopiot talteen Suosittu kuvatallennuspalvelu Flickr on siirtymässä uuteen aikaan, jossa ilmaisversiota käyttäville tarjotaan aikasempaa rajoitetummin tallennustilaa. Tällä viikolla Flickrin oli tarkoitus rajoittaa ilmaisen version tallennustila 1000 kuvaan.
Flickr uhkaili poistavansa ilmaisversiota käyttävien kuvia, mikäli heidän tilillään on yli 1000 kuvaa helmikuun 5. päivän jälkeen eivätkä he aio siirtyä maksulliseen Pro-tilaukseen. Käyttäjiä varoitettiin muutoksesta hyvissä ajoin, jota he ehtisivät reagoimaan muutokseen. Ilmeisesti kaikki eivät ole kuitenkan ehtineet ottaa kuvia talteen, minkä takia Flickr on päättänyt jatkaa määräaikaa maaliskuun 12. päivään asti.

Muutosten taustalla on Flickrin omistuksessa tapahtuneet muutokset. Verizon nimittäin myi Yahoo-kauppojen myötä saamansa palvelun kilpailevalle SmugMugille, joka kertoo aikovansa panostaa kuvapalveluun nyt enemmän.

Aiemmin ilmaisversiossa käyttäjille tarjottiin teratavun edestä ilmaista tallennustilaa.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Googlen hakukone osaa nyt hakea myös videoiden sisältä Googlen hakukone osaa nyt hakea myös videoiden sisältä (19.9.2019 05:54)
Video on tietolähteenä erinomainen, sillä se kertoo enemmän kuin tuhat kuvaa ja yksi kuvakin on tunnetusti parempi kuin tuhat sanaa. Tiedon hakeminen videoista on kuitenkin hyvin haastavaa, ....
OnePlus 7T Pro vuoti – Tältä se näyttää OnePlus 7T Pro vuoti – Tältä se näyttää (19.9.2019 05:38)
Kaikki hyvä vuotaa kyllä aikanaan ja näin on totisesti käynyt OnePlus 7T:lle, joka on tarkoitus esitellä maailmalle 26. syyskuuta. Jo entuudestaan me tiedämme puhelimen tekniset ominaisuudet. ....
Kaipaatko kameraa televisioon? Facebook esitteli juuri sellaisen Kaipaatko kameraa televisioon? Facebook esitteli juuri sellaisen (18.9.2019 17:37)
Facebook on tänään esitellyt uuden sukupolven Portal-laitteet, joilla voit olla kotoa käsin yhteydessä ystäviisi tai sukulaisiin milloin tahansa. Portalit ovat käytännössä näyttöpäätteitä, joilla ....
2 kommenttia
Tällä tempulla vähennät hiilidioksidipäästöjä – Ei tarvitse tehdä mitään ja säästät samalla rahaa Tällä tempulla vähennät hiilidioksidipäästöjä – Ei tarvitse tehdä mitään ja säästät samalla rahaa (18.9.2019 16:58)
Eurooppalaisten ympäristöjärjestöjen mukaan EU voisi laskea hiilidioksidipäästöjä merkittävästi edistämällä älypuhelimien vaihtosyklin pidentämistä. Pitkittämällä puhelimen vaihtoa vuodelle, ....
1 kommentti
HP:ltä kevyt Elite Dragonfly bisneskannettava, josta löytyy käyttäjän tietoturvaa suojaavia ominaisuuksia HP:ltä kevyt Elite Dragonfly bisneskannettava, josta löytyy käyttäjän tietoturvaa suojaavia ominaisuuksia (18.9.2019 14:41)
HP esitteli kevyen kannettavan tietokoneen, joka on tarkoitettu paljon matkustavalle työntekijälle ja jossa panostetaan käyttäjän tietoturvaan. Uutuus kantaa nimeä HP Elite Dragonfly. HP Elite Dragonfly ....

Uutisarkisto