AfterDawn: IT-alan uutiset

Vuoden kalleimmat mainokset lähetetään pian – Katso ne täältä

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 3.2.2019 12:17

Vuoden kalleimmat mainokset lähetetään pian – Katso ne täältä Amerikkalaisen jalkapallon kausi 2018 huipentuu sunnuntaiyönä pelattavaan 53. Super Bowl -otteluun. Lajin fanien kannalta New England Patriotsin ja Los Angeles Ramsin välinen ottelu on tietysti kaikkein oleellisinta antia tulevana yönä, mutta muille puolet hauskuudesta on myös – usko tai älä – ottelun yhteydessä esitettävät.
Super Bowl kerää televisioiden ääreen valtavan yleisön ja yritykset kilpailevat verisesti saadakseen osansa tämän yleisön huomiosta. Tunnetusti rahalla saa ja hevosellä pääsee, joten Super Bowlin aikana esitetään maailman kalleimmat mainossekunnit. Vielä vuonna 2007 Super Bowlin 30 sekunnin mainosslotti maksoi 2,4 miljoonaa dollaria, mutta ottelun esitysoikeudet omistava CBS perii puolen minuutin mainokselta nykyisin 5,25 miljoonaa dollaria. Hinta on kuitenkin suunnilleen yhtä paljon kuin vuosi sitten.

Internet-aikakaudella mainoksia voi katsoa vapaasti jo etukäteen YouTubesta. Olemme koostaneet vuoden kalleimmat mainokset alle.

Amazon
Samsung


Michelob


Pringles


Budweiser


Kia


Mercedes


Bumble


Coca-Cola


Doritos
Taco Bell


Expensify


Bon and Viv


Olay Skin Killer


Pepsi


Stella Artois


Planters


Hyundai


Michelob
Skittles


Avocados From Mexico


Pizza Hut


Bubly


M&M


Colgate


Devour


Yellow Tail


Verizon
Toyota

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto