AfterDawn: IT-alan uutiset

Spotifylta uusi avaus – Laajenee podcastien tuotantoon

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 2.2.2019 11:43

Spotifylta uusi avaus – Laajenee podcastien tuotantoon Jatkaakseen kasvua edelleen, Spotifyn on vahvistettava asemiaan muissakin medioissa kuin musiikissa. Klassinen ja luonteva laajenemissuunta on podcastit, joita ihmiset ovat todistetusti kuunnelleet jo useita vuosia verkon kautta.
Varmistaakseen asemansa podcastien jakelijana, Spotify on päättänyt ostaa pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa Gimlet Median 200 miljoonalla dollarilla. Re/coden tietojen mukaan keskustelut Spotifyn ja Gimletin kanssa ovat edenneet jo pitkälle, joten kaupat lienevät jo taputeltu valmiiksi ellei mitään yllättävää tapahdu.

Spotifylle yrityskauppojen toteutuminen on tärkeä käännekohta, sillä Gimlet Media on sisältöjen tuotantoon erikoistunut yritys. Spotifyn tavoitteena on siis muuntautua jakelualustasta sisällöntuottajaksi. Gimlet tuottaa podcastien lisäksi jotain TV-ohjelmia. Gimletillä on kokemusta sisältöjen tuottamisesta sekä niiden jakamisesta.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto