AfterDawn: IT-alan uutiset

Nakkibileitä ei enää ole – Näin Netflixin sisältö muuttui

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 2.2.2019 13:33 Kommentteja (1)

Nakkibileitä ei enää ole – Näin Netflixin sisältö muuttui Kuu vaihtoi helmikuuksi, minkä seurauksena Netflixiin on ilmestynyt läjäpäin uutta tai "uutta" sisältöä katsottavaksi. High.fi-palvelusta voit seurata mitä lisäyksiä suoratoistopalvelun valikoimiin on tullut.
Palvelusta löytyy nyt klassikkoelokuva 300, joka kertoo kuinka Spartan kuningas Leonidas johtaa 300 sotilaan joukon miljoonapäistä armeijaa vastaan Thermopylain taistelussa. Elokuva muistetaan erityisesti meemiksi muodostuneesta This is Sparta!>-lausahduksesta. Elokuvalle julkaistiin vuonna 2014 jatkoa (300: Rise of an Empire), mutta sitä ei löydy Netflixin valikoimista.

Uutta Netflixissä on myös DC Comicsin Vihreästä Nuolesta kertova Arrow sekä vuonna 2017 julkaistu Power Rangers -elokuva.

Netflixin sisältövalikoima muuttuu jatkuvasti, joten lisäysten lisäksi sieltä myös katoaa elokuvia. Esimerkiksi animaatioelokuvia parodioiva ja kriitikoilta hyvän vastaanoton saanut vuonna 2016 julkaistu Sausage Party hävisi Netflixistä 1. helmikuuta. Poistuneiden joukossa on myös The Mist – Usva. Maanantaihin asti voit vielä katsoa esimerkiksi Hohto-elokuvan.

Voit seurata Suomen Netflixiin lisättyjä uusia sisältöjä High.fi:stä (saatavilla iOS:lle ja Androidille)

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

1 kommentti

13.2.2019 10:20

Kun itselle kiinnostavimmat leffat joita tykkää katsella useammankin kerran, sijaitsevat omassa hyllyssä dvd/bluray levyllä niin eivät poistu mihinkään vaikka koko internet kaatuisi.

Noissa internetin elokuvapalveluissa jotka "korvaavat" fyysiset tallenteet kun tuppaa olemaan sellainen pienenpieni vika että niiden pysyvyys ei ole varmaa, firma päättää että käyttäjiä on liian vähän tai on jo niin vanha ettei kannata pitää valikoimassa, tai koko pulju menee nurin syystä tai toisesta, niin sinneppä katosi elokuvat samantein.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 3.2.2019 @ 10:46

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Tuoreimmat uutiset

Tutkijat kehittivät liian hyvän tekoälyn – Julkaisivat karsitun version Tutkijat kehittivät liian hyvän tekoälyn – Julkaisivat karsitun version (15.2.2019 11:22)
Voittoa tavoittelematon tekoälytutkimusyhtiö OpenAI on esitellyt uutta tekoälyä hyödyntävää tekstigeneraattoria, joka kykenee tuottamaan pitkiä uutisjuttuja aiheesta kuin aiheesta. Tuotettu ....
Facebookille voi olla tulossa jopa miljardien dollareiden sakot Facebookille voi olla tulossa jopa miljardien dollareiden sakot (15.2.2019 09:36)
Yhdysvalloissa kuluttajansuojaa ja kaupallista kilpailua valvova Federal Trade Commission (FTC) neuvottelee parhaillaan Facebookin kanssa viime vuonna ilmi tulleiden tietosuojaepäkohtien sovittamisesta. ....
Yhdysvaltalainen suurpankki aloitti oman kryptovaluutan testaamisen Yhdysvaltalainen suurpankki aloitti oman kryptovaluutan testaamisen (15.2.2019 08:48)
Pankkisektori siirtyy kiihtyvällä tahdilla kohti digitaalisia pankkijärjestelmiä, joista osa näyttäytyy asiakkaalle päin ja osa taas on tarkoitettu puhtaasti pankin sisäisiksi taustajärjestelmiksi. ....
Microsoft testaa jo nyt vuonna 2020 julkaistavaa Windows 10 -päivitystä Microsoft testaa jo nyt vuonna 2020 julkaistavaa Windows 10 -päivitystä (15.2.2019 08:27)
Vaikka Windows 10:n tämän vuoden isot päivitykset ovat vasta edessä, on Microsoft siitä huolimatta aloittanut jo ensi vuonna julkaistavan käyttöjärjestelmäpäivityksen testaamisen. Kokeellista ....
Apple joutui nöyrtymään – Vaihtoi vanhoihin iPhoneihin Qualcommin piirit Apple joutui nöyrtymään – Vaihtoi vanhoihin iPhoneihin Qualcommin piirit (14.2.2019 16:33)
Apple joutui lopettamaan viime vuoden lopulla iPhone 7- ja iPhone 8 -puhelimien myynnin omissa liikkeissään Saksassa. Oikeus totesi Applen puhelimien loukkaavan Qualcommin patentteja. Puhelimissa ....

Uutisarkisto