Nakkibileitä ei enää ole – Näin Netflixin sisältö muuttui

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 2.2.2019 13:33 Kommentteja (1)

Nakkibileitä ei enää ole – Näin Netflixin sisältö muuttui Kuu vaihtoi helmikuuksi, minkä seurauksena Netflixiin on ilmestynyt läjäpäin uutta tai "uutta" sisältöä katsottavaksi. High.fi-palvelusta voit seurata mitä lisäyksiä suoratoistopalvelun valikoimiin on tullut.
Palvelusta löytyy nyt klassikkoelokuva 300, joka kertoo kuinka Spartan kuningas Leonidas johtaa 300 sotilaan joukon miljoonapäistä armeijaa vastaan Thermopylain taistelussa. Elokuva muistetaan erityisesti meemiksi muodostuneesta This is Sparta!>-lausahduksesta. Elokuvalle julkaistiin vuonna 2014 jatkoa (300: Rise of an Empire), mutta sitä ei löydy Netflixin valikoimista.

Uutta Netflixissä on myös DC Comicsin Vihreästä Nuolesta kertova Arrow sekä vuonna 2017 julkaistu Power Rangers -elokuva.

Netflixin sisältövalikoima muuttuu jatkuvasti, joten lisäysten lisäksi sieltä myös katoaa elokuvia. Esimerkiksi animaatioelokuvia parodioiva ja kriitikoilta hyvän vastaanoton saanut vuonna 2016 julkaistu Sausage Party hävisi Netflixistä 1. helmikuuta. Poistuneiden joukossa on myös The Mist – Usva. Maanantaihin asti voit vielä katsoa esimerkiksi Hohto-elokuvan.Voit seurata Suomen Netflixiin lisättyjä uusia sisältöjä High.fi:stä (saatavilla iOS:lle ja Androidille)

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

13.2.2019 10:20

Kun itselle kiinnostavimmat leffat joita tykkää katsella useammankin kerran, sijaitsevat omassa hyllyssä dvd/bluray levyllä niin eivät poistu mihinkään vaikka koko internet kaatuisi.

Noissa internetin elokuvapalveluissa jotka "korvaavat" fyysiset tallenteet kun tuppaa olemaan sellainen pienenpieni vika että niiden pysyvyys ei ole varmaa, firma päättää että käyttäjiä on liian vähän tai on jo niin vanha ettei kannata pitää valikoimassa, tai koko pulju menee nurin syystä tai toisesta, niin sinneppä katosi elokuvat samantein.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 3.2.2019 @ 10:46

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Vuoden turhake on valittu – Onko iPhone sellainen? Vuoden turhake on valittu – Onko iPhone sellainen? (12.12.2019 17:37)
Suomen luonto on tuttuun tyyliin nimennyt vuoden päättymisen kunniaksi vuoden turhakkeen. Tällä kertaa kyse ei ollut yhdestä yksittäisestä tuotteesta, vaan se on pikemminkin kannanotto yritysten ....
2 kommenttia
Suomeen tuli uusi ilmainen kanava – Esittää musiikkia läpi vuorokauden Suomeen tuli uusi ilmainen kanava – Esittää musiikkia läpi vuorokauden (12.12.2019 17:18)
Uusi 1HD Music Television -kanava on aloittanut lähetykset Digitan antennitelevisioverkossa kanavapaikalla 28. Nimensä mukaisesti kanavalla esitetään nykyaikaista musiikkia videoiden muodossa ....
Google Chrome -selain ilmoittaa nyt vuotaneista salasanoista Google Chrome -selain ilmoittaa nyt vuotaneista salasanoista (12.12.2019 12:41)
Google on päivittänyt suosittua Chrome -selaintaan ja jatkaa samalla käyttäjän tietoturvan parantamista. Chrome 79 versio tuo mukanaan ominaisuuden, joka ilmoittaa automaattisesti, mikäli käyttäjätunnus ....
Mitä suomalaiset hakivat vuonna 2019? Tässä on lista Mitä suomalaiset hakivat vuonna 2019? Tässä on lista (12.12.2019 06:24)
Googlen suosituimpien hakusanojen listaukset jaksavat yllättää joka vuosi, mutta tänä vuonna lista oli melkoisen ennalta-arvattava. Vuoden isot tapahtumat maailmalla sekä ajankohtaiset uutiset ....
GameStop-peliketju häviää Suomesta – Kanta-asiakasedut kannattaa käyttää mahdollisimman pian GameStop-peliketju häviää Suomesta – Kanta-asiakasedut kannattaa käyttää mahdollisimman pian (12.12.2019 06:02)
Yhdysvaltalainen pelikauppaketju GameStop on ilmoittanut supistavansa myymäläverkostoaan ja tällä kertaa leikkaustoimet osuvat Pohjoismaihin. GameStopin päätöksen johdosta yhtiö lopettaa toimintansa ....
1 kommentti

Uutisarkisto