AfterDawn: IT-alan uutiset

Apple kehittää pelien suoratoistopalvelua

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 29.1.2019 08:04 Kommentteja (1)

Apple kehittää pelien suoratoistopalvelua Applen satsaukset suoratoistoon kattavat alleen muutakin kuin vain musiikkia ja videota. Cheddar-verkkosivustolle puhuneet lähteet nimittäin kertovat, että Apple on aloittanut kehitystyön pelien suoratoistopalvelun kehittämiseksi.
Sivuston mukaan Apple otti yhteyttä valikoituihin pelikehittäjiin viime vuoden loppupuoliskon aikana suoratoistopalvelun tiimoilta. Ajatuksena olisi kehittää siis kuukausimaksujen varassa toimiva verkkopalvelu, jossa voisi pelata haluamiaan pelejä. Sony tarjoaa jo vastaavaa palvelua ja Microsoftiltakin on tulossa oma suoratoistopalvelu Xboxille.

Palvelun sisältövalikoiman laadusta ei ole vielä selvyyttä. Applen nykyisissä laitteissa casual-tyyppiset ovat selvästi dominoivassa asemassa, kun taas vaativammat pelit julkaistaan Sonyn tai Microsoftin alustoille.

Cheddarin mukaan palvelun kehitys on vasta alkuvaiheessa, joten sen kehitys voi tyssätä jo ennen julkaisua.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

129.1.2019 22:44

Ja niin sitä kuvitteli, että konsolipelaaminen on casual tyyppisten pelien pelaamista..

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto