AfterDawn: IT-alan uutiset

SanDisk esitteli huikeaa 4 teratavun muistitikkua

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 9.1.2019 10:05

SanDisk esitteli huikeaa 4 teratavun muistitikkua Muistitikut on näppäriä työkaluja offline-tyyppiseen tiedontallennukseen ja tiedostojen siirtämiseenkin. Niistä on myös iloa isompien tiedostojen hallintaan, sillä niiden tallennuskapasiteetti on kasvanut huimasti. SanDisk esitteli juuri muistitikun prototyyppiä, johon mahtuu peräti neljän teratavun edestä tiedostoja.
SanDiskin mukaan kyseessä on tallennuskapasiteetin suhteen maailman suurin muistitikku. Tikku ei ole tulossa kaupallisesti saataville aivan lähiaikoina, sillä sille ei ole kehitetty vielä edes kunnollista nimeä. Tallennuskapasiteetin lisäksi siitä tiedetään kuitenkin ainakin sen verran, että se käyttää USB-C-liitäntää.

Voi myös olla, ettei muistitikku tule muutenkaan kaupallisesti saataville, sillä sen hinta voi kohota aivan liian korkeaksi. SanDisk esitteli nimittäin jo vuosi sitten vastaavanlaisen 1 teratavun tikun, joka ei ole vielä tänäkään päivänä tullut myyntiin. Kingstonin kahden teratavun tikku maksaa Amazonissa yli 1200 dollaria.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto