AfterDawn: IT-alan uutiset

Netflixin uutuuselokuvan juoneen voit itse vaikuttaa

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 29.12.2018 14:25

Netflixin uutuuselokuvan juoneen voit itse vaikuttaa

Elokuvien ja TV-sarjojen katselu on mukava tapa kuluttaa aikaa joulun välipäivinä. Senpä takia Netflix on julkaissut uutta ja täysin uudenlaista sisältöä katsottavaksi. Suoratoistopalvelusta voi katsella Black Mirror -sarjaan perustuvaa Black Mirror: Bandersnatch -dystopiaelokuvaa.
Teknisesti elokuvasta tekee erikoisen sen interaktiivisuus. Katsoja voi itse ohjailla elokuvan juonenkäänteitä, joten tarinankulku on periaatteessa jokaisella katselukerralla erilainen. Seikka saattaa innostaa katsomaan elokuvan useampaan kertaan erilaisilla valinnoilla ja käymään ehkä keskusteluita erilaisten valintojen vaikutuksista juoneen. Redditissä onkin jo aloitettu salapoliisityö elokuvan läpivienneistä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto