Päivän diili: Commodore 64 miniversio nyt alle 50 eurolla!

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 25.12.2018 18:17

Päivän diili: Commodore 64 miniversio nyt alle 50 eurolla! Joulun jälkeiset alennukset kolkuttelevat jo ovia ja onkin aika pistää jalkaan ostohousut, jos pukinkontista jäi puuttumaan toivottuja tavaroita. Huomasimme päivän tarjouslistalta legendaarisen Commodore 64 modernin version, The C64 Mini -tarjouksen. Nyt retrokone lähtisi omakseen alle 50 eurolla.
The C64 Mini on virallisesti lisensoitu Commodore 64 uusioversio, jossa tulee mukana 64 esiasennettua peliä sekä USB-liitäntään kytkettävä peliohjain. Retrokone kytketään televisioon HDMI-kaapelilla, joten väpättävä analogikuva on sekin vain muisto menneisyydestä.

Kuten tavallista, emme tiedä kauanko diili kestää ja paljonko laitteita on myynnissä, joten kannattaa toimia nopeasti. Tarjouksen löydät täältä:

The C64 Mini -retokone, hinnat

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto