AfterDawn: IT-alan uutiset

Fortnitessa ei saa flossata? Keksijä hakee korvauksia

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 19.12.2018 12:42 Kommentteja (2)

Fortnitessa ei saa flossata? Keksijä hakee korvauksia Viihdemaailma on keksinyt tavan lyödä rahoiksi Epic Gamesin huippusuositulla Fortnite-videopelillä. Epic Games on lisännyt Fortniten pelihahmoille tunnistettavia tanssiliikkeitä, jotka ovat levinneet YouTube-aikakaudella viruksen tavoin. Nyt tanssiliikkeiden esittäjät haluavat rahaa Epic Gamesiltä.
Tässä kuussa newyorkilainen rap-artisti 2 Milly nosti Epic Gamesiä vastaan kanteen, jossa hän vaatii Fortnite-pelissä on käytetystä tanssiliikkeestä korvauksia. Hänen mielestä liike on suora kopio Milly Rock -tanssista, jonka hän keksi vuonna 2011. Samoja askelmerkkejä on noudattanut myös Bel-Airin prinssi -televisio-ohjelmasta tuttu Alfonso Ribeiro, joka vaatii Carlton-tanssista korvauksia.

Epic Gamesilta vaaditaan nyt myös korvauksia flossauksen käytöstä. Tanssiliikkeen keksinyt nyt 17-vuotias Russel Horning, jonka mukaan kanteen on nostanut hänen äitinsä sekä hänen managerinsa. Horning itse ei asiaan ole perehtynyt, koska hän on vielä lapsi ja haluaa keskittyä hauskanpitoon.

Ei ole kuitenkaan itsestään selvää, että kanteet johtavat korvauksiin. Vaikka voitaisiin osoittaa, että tanssiliikkeiden oikeudet kuuluisivat edellä mainituille henkilöille, antaa Yhdysvaltain lainsäädäntö kuitenkin mahdollisuuden hyödyntää niitä kohtuullisissa määrin.

Tägit: flossaus Fortnite
Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

119.12.2018 13:55

Lainaus:
Tanssiliikkeen keksinyt nyt 17-vuotias Russel Horning, jonka mukaan kanteen on nostanut hänen äitinsä sekä hänen managerinsa. Horning itse ei asiaan ole perehtynyt, koska hän on vielä lapsi ja haluaa keskittyä hauskanpitoon.
Mutta ihan ilmanen raha kyllä tuntuu houkuttelavan.

219.12.2018 19:36

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Uutinen:
kanteen on nostanut hänen äitinsä sekä hänen managerinsa

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Päivän diili: SSD-levyjä superhalvalla - 120GB 21 eurolla, 240GB 35 eurolla, 480GB, 960GB, ... Päivän diili: SSD-levyjä superhalvalla - 120GB 21 eurolla, 240GB 35 eurolla, 480GB, 960GB, ... (19.1.2019 11:50)
Vanhemmalle läppärille tai pöytäkoneelle saa kummasti lisää käyttövuosia, kun vaihtaa tietokoneen kovalevyn tilalle SSD-levyn. Jopa hitaimmatkin SSD-levyt päivittävät käytännössä kaikki kovalevyt ....
Tässä se on – Samsungin Galaxy S10 -mallisto Tässä se on – Samsungin Galaxy S10 -mallisto (19.1.2019 11:05)
Älypuhelinmerkkien yllätyksiä jo vuosia murskannut Evan Blass (@evleaks) on iskenyt jälleen julkaisemalla lehdistökuvan Samsungin Galaxy S10 -mallistosta. Kuten on jo vähän aikaa ollut puhetta, ....
3 kommenttia
Spotify julkaisee tänä vuonna oman soittimen – Yhtiön ensimmäinen laitejulkaisu Spotify julkaisee tänä vuonna oman soittimen – Yhtiön ensimmäinen laitejulkaisu (19.1.2019 10:34)
Suoratoistopalvelu Spotify on kokeilemassa mahdollisuuksiaan laitemarkkinoilla, kertoo brittiläinen talousjulkaisu Financial Times. Myöhemmin tänä vuonna ruotsalaisyhtiö aikoo nimittäin esitellä ....
Microsoft: Windows 10 Mobile on kuollut, vaihtakaa Androidiin tai iPhoneen Microsoft: Windows 10 Mobile on kuollut, vaihtakaa Androidiin tai iPhoneen (18.1.2019 21:36)
Microsoft on virallisesti kuopannut myös Windows 10 Mobile -käyttöjärjestelmän ja kehottaa käyttäjiä vaihtamaan muihin käyttöjärjestelmiin ennen tuen loppumista joulukuussa 2019.
10 kommenttia
Microsoft luovutti Cortanan kanssa? Ei kilpaile Alexaa vastaan Microsoft luovutti Cortanan kanssa? Ei kilpaile Alexaa vastaan (18.1.2019 14:29)
Kerroimme aiemmin tällä viikolla Microsoftin aikomuksesta erottaa Windows 10:n hakupalkki ja Cortana toisistaan. Ohjelmistojätti näyttää uudistavan Cortanan ympärille rakennettavaa liiketoimintastrategiaa ....

Uutisarkisto