Fortnitessa ei saa flossata? Keksijä hakee korvauksia

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 19.12.2018 12:42 Kommentteja (2)

Fortnitessa ei saa flossata? Keksijä hakee korvauksia Viihdemaailma on keksinyt tavan lyödä rahoiksi Epic Gamesin huippusuositulla Fortnite-videopelillä. Epic Games on lisännyt Fortniten pelihahmoille tunnistettavia tanssiliikkeitä, jotka ovat levinneet YouTube-aikakaudella viruksen tavoin. Nyt tanssiliikkeiden esittäjät haluavat rahaa Epic Gamesiltä.
Tässä kuussa newyorkilainen rap-artisti 2 Milly nosti Epic Gamesiä vastaan kanteen, jossa hän vaatii Fortnite-pelissä on käytetystä tanssiliikkeestä korvauksia. Hänen mielestä liike on suora kopio Milly Rock -tanssista, jonka hän keksi vuonna 2011. Samoja askelmerkkejä on noudattanut myös Bel-Airin prinssi -televisio-ohjelmasta tuttu Alfonso Ribeiro, joka vaatii Carlton-tanssista korvauksia.

Epic Gamesilta vaaditaan nyt myös korvauksia flossauksen käytöstä. Tanssiliikkeen keksinyt nyt 17-vuotias Russel Horning, jonka mukaan kanteen on nostanut hänen äitinsä sekä hänen managerinsa. Horning itse ei asiaan ole perehtynyt, koska hän on vielä lapsi ja haluaa keskittyä hauskanpitoon.

Ei ole kuitenkaan itsestään selvää, että kanteet johtavat korvauksiin. Vaikka voitaisiin osoittaa, että tanssiliikkeiden oikeudet kuuluisivat edellä mainituille henkilöille, antaa Yhdysvaltain lainsäädäntö kuitenkin mahdollisuuden hyödyntää niitä kohtuullisissa määrin.

Tägit: flossaus Fortnite
Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

119.12.2018 13:55

Lainaus:
Tanssiliikkeen keksinyt nyt 17-vuotias Russel Horning, jonka mukaan kanteen on nostanut hänen äitinsä sekä hänen managerinsa. Horning itse ei asiaan ole perehtynyt, koska hän on vielä lapsi ja haluaa keskittyä hauskanpitoon.
Mutta ihan ilmanen raha kyllä tuntuu houkuttelavan.

219.12.2018 19:36

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Uutinen:
kanteen on nostanut hänen äitinsä sekä hänen managerinsa

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Bill Gates myöntää tehneensä suuren virheen – Se näkyy vahvasti edelleen Bill Gates myöntää tehneensä suuren virheen – Se näkyy vahvasti edelleen (25.6.2019 06:07)
Microsoftin omistaja ja pitkään ohjelmistojättiä toimitusjohtajan paikalta luotsannut Bill Gates myöntää tehneensä yhden suurimmista virheistä – ja se on Androidille häviäminen ekosysteemien sodassa. ....
Harry Potter ei yllä lähellekään Pokemon Gon tasoa – Tuotto jää kauas taakse Harry Potter ei yllä lähellekään Pokemon Gon tasoa – Tuotto jää kauas taakse (25.6.2019 05:54)
Vaikuttaisi siltä, että Pokemon Go -hittilanseerauksen toisintaminen on todella vaikeaa. Se ei tahdo onnistua edes Pokemon Gon kehittäneeltä Nianticilta, sillä viime viikolla sovelluskauppoihin ....
Spotify valittaa Applen maksuista – Ei kuitenkaan edes maksa niitä Spotify valittaa Applen maksuista – Ei kuitenkaan edes maksa niitä (25.6.2019 05:43)
Tämän vuoden puheenaiheisiin on kuulunut Applen toiminta sovellusmarkkinoilla. Yhtiöllä on tiukka ote omaan ekosysteemiin, sillä se kehittää niin puhelimet, niiden ohjelmistot kuin puhelimien ....
Kesäalet ovat täällä - lista parhaista tarjouksista Kesäalet ovat täällä - lista parhaista tarjouksista (24.6.2019 20:18)
Kesän alet alkoivat toden teolla tällä viikolla. Tähän listaan on poimittu eri verkkokauppojen parhaat tarjoukset. Kuten arvata saattaa, tarjouksia löytyy puhelimista, tietokoneista, televisioista ....
Samsung julkaisi uusia SmartThings-älykotilaitteita Samsung julkaisi uusia SmartThings-älykotilaitteita (24.6.2019 19:49)
Samsungin SmartThings on ollut yksi älykotilaitteiden edelläkävijäbrändeistä. Yhtiön brändin alle on rakennettu liki kaikenkattava kokonaisuus, johon kuuluu niin hubiratkaisut, valot, kamerat ja sensorit. ....

Uutisarkisto