AfterDawn: IT-alan uutiset

Google antaa uutuuspelin ilmaiseksi – Jos vaan jaksat pelata sitä tunnin

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 19.12.2018 09:06

Google antaa uutuuspelin ilmaiseksi – Jos vaan jaksat pelata sitä tunnin

Suoratoistopelaamisesta yritetään kulisseissa tehdä kovasti uutta juttua. Microsoft kehittää Project xCloud -verkkopelipalvelua ja Googlellakin on tarjota oma pelialusta, jota hakukonejätti promoaakin nyt ilmaispelin muodossa.
Mikäli suuntaa Googlen Project Streamiin ja pelaa suoratoistona tunnin ajan tänä syksynä julkaistua Assassin's Creed Odyssey -peliä, saa lopulta pelin kokonaan itselleen täysin ilmaiseksi. Valitettavasti tarjous on voimassa vain yhdysvaltalaisille kuluttajille, joten muiden tulee keksiä kikka kakkonen geoblokkauksen kiertoon.

Assassin's Creed Odysseyn saa itselleen veloituksetta Googlelta tammikuun 15. päivään saakka. Google halunnee testata kunnolla miten sen verkkoinfrastruktuuri pärjää suoratoistopelaamisen aiheuttaman rasituksen alla. Houkutellakseen tarpeeksi pelaajia, Google on päätynyt antamaan uuden pelin ilmaiseksi. Suoratoistopalvelimet sijaitsevat todennäköisesti Yhdysvalloissa, joten testaus myös halutaan rajoittaa maassa asuviin pelaajiin.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto