AfterDawn: IT-alan uutiset

Google antaa uutuuspelin ilmaiseksi – Jos vaan jaksat pelata sitä tunnin

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 19.12.2018 09:06

Google antaa uutuuspelin ilmaiseksi – Jos vaan jaksat pelata sitä tunnin Suoratoistopelaamisesta yritetään kulisseissa tehdä kovasti uutta juttua. Microsoft kehittää Project xCloud -verkkopelipalvelua ja Googlellakin on tarjota oma pelialusta, jota hakukonejätti promoaakin nyt ilmaispelin muodossa.
Mikäli suuntaa Googlen Project Streamiin ja pelaa suoratoistona tunnin ajan tänä syksynä julkaistua Assassin's Creed Odyssey -peliä, saa lopulta pelin kokonaan itselleen täysin ilmaiseksi. Valitettavasti tarjous on voimassa vain yhdysvaltalaisille kuluttajille, joten muiden tulee keksiä kikka kakkonen geoblokkauksen kiertoon.

Assassin's Creed Odysseyn saa itselleen veloituksetta Googlelta tammikuun 15. päivään saakka. Google halunnee testata kunnolla miten sen verkkoinfrastruktuuri pärjää suoratoistopelaamisen aiheuttaman rasituksen alla. Houkutellakseen tarpeeksi pelaajia, Google on päätynyt antamaan uuden pelin ilmaiseksi. Suoratoistopalvelimet sijaitsevat todennäköisesti Yhdysvalloissa, joten testaus myös halutaan rajoittaa maassa asuviin pelaajiin.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Tutkijat kehittivät liian hyvän tekoälyn – Julkaisivat karsitun version Tutkijat kehittivät liian hyvän tekoälyn – Julkaisivat karsitun version (15.2.2019 11:22)
Voittoa tavoittelematon tekoälytutkimusyhtiö OpenAI on esitellyt uutta tekoälyä hyödyntävää tekstigeneraattoria, joka kykenee tuottamaan pitkiä uutisjuttuja aiheesta kuin aiheesta. Tuotettu ....
Facebookille voi olla tulossa jopa miljardien dollareiden sakot Facebookille voi olla tulossa jopa miljardien dollareiden sakot (15.2.2019 09:36)
Yhdysvalloissa kuluttajansuojaa ja kaupallista kilpailua valvova Federal Trade Commission (FTC) neuvottelee parhaillaan Facebookin kanssa viime vuonna ilmi tulleiden tietosuojaepäkohtien sovittamisesta. ....
Yhdysvaltalainen suurpankki aloitti oman kryptovaluutan testaamisen Yhdysvaltalainen suurpankki aloitti oman kryptovaluutan testaamisen (15.2.2019 08:48)
Pankkisektori siirtyy kiihtyvällä tahdilla kohti digitaalisia pankkijärjestelmiä, joista osa näyttäytyy asiakkaalle päin ja osa taas on tarkoitettu puhtaasti pankin sisäisiksi taustajärjestelmiksi. ....
Microsoft testaa jo nyt vuonna 2020 julkaistavaa Windows 10 -päivitystä Microsoft testaa jo nyt vuonna 2020 julkaistavaa Windows 10 -päivitystä (15.2.2019 08:27)
Vaikka Windows 10:n tämän vuoden isot päivitykset ovat vasta edessä, on Microsoft siitä huolimatta aloittanut jo ensi vuonna julkaistavan käyttöjärjestelmäpäivityksen testaamisen. Kokeellista ....
Apple joutui nöyrtymään – Vaihtoi vanhoihin iPhoneihin Qualcommin piirit Apple joutui nöyrtymään – Vaihtoi vanhoihin iPhoneihin Qualcommin piirit (14.2.2019 16:33)
Apple joutui lopettamaan viime vuoden lopulla iPhone 7- ja iPhone 8 -puhelimien myynnin omissa liikkeissään Saksassa. Oikeus totesi Applen puhelimien loukkaavan Qualcommin patentteja. Puhelimissa ....

Uutisarkisto