AfterDawn: IT-alan uutiset

Uusia paljastuksia seuraavan sukupolven Xbox-konsoleista

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 18.12.2018 12:12

Uusia paljastuksia seuraavan sukupolven Xbox-konsoleista Alkuperäisen Xbox Onen myynnin alkamisesta on tullut kuluneeksi jo viisi vuotta, joten nyt odotellaan jo syystäkin uutisia seuraavan sukupolven konsoleista. Windows Centralin tietojen mukaan Anaconda- ja Lockhart-koodinimien alla kehitettävät uudet konsolit tulisivat myyntiin vuoden 2020 jouluun mennessä.
Windows Centralin mukaan kaksikosta Lockhart olisi käytännössä nykyisen Xbox One S:n seuraaja ja Anaconda olisi vuorostaan seuraaja Xbox One X:lle. Luvassa on ainakin parannus suorituskykyyn, sillä Lockhartin kuvaillaan olevan yhtä tehokas kuin nykyinen Xbox One X. Konsoleiden ohjelmisto on tarkoitus rakentaa uudelleen: Uusi GameCore-ohjelmisto mahdollistaa yksinkertaistetumman pelikehityksen sekä Windowsille että Xboxille.

Microsoftilta on tulossa kuitenkin vielä yksi konsoli ennen uuden sukupolven malleja. Ensi keväänä myyntiin on nimittäin tulossa halppisversio Xbox One S:stä, joka perustuu tyystin digitaalisiin peleihin. Siinä ei ole lainkaan levyasemaa, joten konsolilla voi pelata vain digitaalisia pelejä. Microsoft testannee markkinoiden reaktiota tällaiseen konseptiin ja käyttää tuloksia uuden sukupolven konsoleiden viimeistelyssä.

Microsoftilta on tulossa myös disc-to-digital-palvelu, jossa voi muuntaa optisella medialla olevat pelit digitaaliseen muotoon.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Päivän diili: SSD-levyjä superhalvalla - 120GB 21 eurolla, 240GB 35 eurolla, 480GB, 960GB, ... Päivän diili: SSD-levyjä superhalvalla - 120GB 21 eurolla, 240GB 35 eurolla, 480GB, 960GB, ... (19.1.2019 11:50)
Vanhemmalle läppärille tai pöytäkoneelle saa kummasti lisää käyttövuosia, kun vaihtaa tietokoneen kovalevyn tilalle SSD-levyn. Jopa hitaimmatkin SSD-levyt päivittävät käytännössä kaikki kovalevyt ....
Tässä se on – Samsungin Galaxy S10 -mallisto Tässä se on – Samsungin Galaxy S10 -mallisto (19.1.2019 11:05)
Älypuhelinmerkkien yllätyksiä jo vuosia murskannut Evan Blass (@evleaks) on iskenyt jälleen julkaisemalla lehdistökuvan Samsungin Galaxy S10 -mallistosta. Kuten on jo vähän aikaa ollut puhetta, ....
3 kommenttia
Spotify julkaisee tänä vuonna oman soittimen – Yhtiön ensimmäinen laitejulkaisu Spotify julkaisee tänä vuonna oman soittimen – Yhtiön ensimmäinen laitejulkaisu (19.1.2019 10:34)
Suoratoistopalvelu Spotify on kokeilemassa mahdollisuuksiaan laitemarkkinoilla, kertoo brittiläinen talousjulkaisu Financial Times. Myöhemmin tänä vuonna ruotsalaisyhtiö aikoo nimittäin esitellä ....
Microsoft: Windows 10 Mobile on kuollut, vaihtakaa Androidiin tai iPhoneen Microsoft: Windows 10 Mobile on kuollut, vaihtakaa Androidiin tai iPhoneen (18.1.2019 21:36)
Microsoft on virallisesti kuopannut myös Windows 10 Mobile -käyttöjärjestelmän ja kehottaa käyttäjiä vaihtamaan muihin käyttöjärjestelmiin ennen tuen loppumista joulukuussa 2019.
9 kommenttia
Microsoft luovutti Cortanan kanssa? Ei kilpaile Alexaa vastaan Microsoft luovutti Cortanan kanssa? Ei kilpaile Alexaa vastaan (18.1.2019 14:29)
Kerroimme aiemmin tällä viikolla Microsoftin aikomuksesta erottaa Windows 10:n hakupalkki ja Cortana toisistaan. Ohjelmistojätti näyttää uudistavan Cortanan ympärille rakennettavaa liiketoimintastrategiaa ....

Uutisarkisto