Päivän diili: Halpoja kännykkäkoteloita, uusille asiakkaille lähes 100 eurolla kuponkeja

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 14.12.2018 12:37

Päivän diili: Halpoja kännykkäkoteloita, uusille asiakkaille lähes 100 eurolla kuponkeja Päivän diili ei koske vain yhtä yksittäistä tuotetta, vaan Gearbest-verkkokaupan koko kännykkäkuorten valikoimaa.
Gearbest on yksi verkon suurimmista kännykkäkauppiaista ja heidän valikoimansa ja hintatasonsa on varsin mielyyttävää tasoa. Kaupasta löytyy mm. koteloita OnePlussalle muutamalla eurolla sekä huikea määrä erilaisia lisätarvikkeita, kuten autolatureita lähes kännykkään kuin kännykkään.

Nyt Gearbestillä on kampanja, jonka aikana uudet asiakkaat saavat lähes 100 euron edestä erilaisia alennuskuponkeja käyttöönsä, mm. 8 prosentin alennuksen elektroniikkaostoksista jotka ylittävät 20 dollarin rajan. Ja tietysti, kaupasta löytyy myös kaikenlaista muuta mitä harvemmin kotimaisissa kaupoissa tulee vastaan, kuten laaja valikoima Xiaomin puhelimia, valtava valikoima droneja, jne.Gearbestin kauppaan

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: tarjoukset
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto