Päivän diili: Halpoja kännykkäkoteloita, uusille asiakkaille lähes 100 eurolla kuponkeja

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 14.12.2018 12:37

Päivän diili: Halpoja kännykkäkoteloita, uusille asiakkaille lähes 100 eurolla kuponkeja Päivän diili ei koske vain yhtä yksittäistä tuotetta, vaan Gearbest-verkkokaupan koko kännykkäkuorten valikoimaa.
Gearbest on yksi verkon suurimmista kännykkäkauppiaista ja heidän valikoimansa ja hintatasonsa on varsin mielyyttävää tasoa. Kaupasta löytyy mm. koteloita OnePlussalle muutamalla eurolla sekä huikea määrä erilaisia lisätarvikkeita, kuten autolatureita lähes kännykkään kuin kännykkään.

Nyt Gearbestillä on kampanja, jonka aikana uudet asiakkaat saavat lähes 100 euron edestä erilaisia alennuskuponkeja käyttöönsä, mm. 8 prosentin alennuksen elektroniikkaostoksista jotka ylittävät 20 dollarin rajan. Ja tietysti, kaupasta löytyy myös kaikenlaista muuta mitä harvemmin kotimaisissa kaupoissa tulee vastaan, kuten laaja valikoima Xiaomin puhelimia, valtava valikoima droneja, jne.Gearbestin kauppaan

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Tägit: tarjoukset
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Vuoden turhake on valittu – Onko iPhone sellainen? Vuoden turhake on valittu – Onko iPhone sellainen? (12.12.2019 17:37)
Suomen luonto on tuttuun tyyliin nimennyt vuoden päättymisen kunniaksi vuoden turhakkeen. Tällä kertaa kyse ei ollut yhdestä yksittäisestä tuotteesta, vaan se on pikemminkin kannanotto yritysten ....
2 kommenttia
Suomeen tuli uusi ilmainen kanava – Esittää musiikkia läpi vuorokauden Suomeen tuli uusi ilmainen kanava – Esittää musiikkia läpi vuorokauden (12.12.2019 17:18)
Uusi 1HD Music Television -kanava on aloittanut lähetykset Digitan antennitelevisioverkossa kanavapaikalla 28. Nimensä mukaisesti kanavalla esitetään nykyaikaista musiikkia videoiden muodossa ....
Google Chrome -selain ilmoittaa nyt vuotaneista salasanoista Google Chrome -selain ilmoittaa nyt vuotaneista salasanoista (12.12.2019 12:41)
Google on päivittänyt suosittua Chrome -selaintaan ja jatkaa samalla käyttäjän tietoturvan parantamista. Chrome 79 versio tuo mukanaan ominaisuuden, joka ilmoittaa automaattisesti, mikäli käyttäjätunnus ....
Mitä suomalaiset hakivat vuonna 2019? Tässä on lista Mitä suomalaiset hakivat vuonna 2019? Tässä on lista (12.12.2019 06:24)
Googlen suosituimpien hakusanojen listaukset jaksavat yllättää joka vuosi, mutta tänä vuonna lista oli melkoisen ennalta-arvattava. Vuoden isot tapahtumat maailmalla sekä ajankohtaiset uutiset ....
GameStop-peliketju häviää Suomesta – Kanta-asiakasedut kannattaa käyttää mahdollisimman pian GameStop-peliketju häviää Suomesta – Kanta-asiakasedut kannattaa käyttää mahdollisimman pian (12.12.2019 06:02)
Yhdysvaltalainen pelikauppaketju GameStop on ilmoittanut supistavansa myymäläverkostoaan ja tällä kertaa leikkaustoimet osuvat Pohjoismaihin. GameStopin päätöksen johdosta yhtiö lopettaa toimintansa ....
1 kommentti

Uutisarkisto