AfterDawn: IT-alan uutiset

Suosituimmat haut Googlessa vuonna 2018

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 12.12.2018 08:50

Suosituimmat haut Googlessa vuonna 2018

YouTube paljasti aiemmin tämän vuoden suosituimmat nettivideot ja nyt Google julkaisi listan suosituimmista nettihauista. Vähemmän yllättäen suosituimmat aiheet liittyivät isoihin uutisaiheisiin.
Listan ykkösenä on vuoden alussa järjestetyt presidentinvaalit ja toisena on iso poliisioperaation syksyllä aiheuttanut Airiston helmi. Vuoden lopulla Pohjanmaalla alkanut tuhkarokkotapaus oli niin ikään sen verran suuri puheenaihe, että se nousi listalla kolmanneksi. Muita suosittuja hakuja olivat aktiivimalli, GDPR ja Oodi-kirjasto.

Googlen julkaisemalla listalla on siis niin sanotusti trendaavimmat yhteiskunnalliset hakuaiheet eli ne aiheet, joiden suosio on kasvanut suhteellisesti kaikista voimakkaimmin. Nämä aiheet eivät siis välttämättä ollut hakumäärillä mitattuna kaikkein suosituimpia.
Google-hauissa eniten suosioita lisänneet aiheet vuonna 2018
  1. Presidentinvaalit
  2. Airiston helmi
  3. Tuhkarokko
  4. Kuunpimennys
  5. Kansalaisaloite
  6. Aktiivimalli
  7. GDPR
  8. Kalastajatorppa
  9. Oodi
  10. Liike Nyt!

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto