Päivän diilit: 42 tuuman telkkari ja pari kännykkää puoleen hintaan

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 11.12.2018 10:41

Päivän diilit: 42 tuuman telkkari ja pari kännykkää puoleen hintaan Tänään tarjousvahtiimme sattui muutamakin diili, jotka sopisivat todennäköisesti moneenkin pukinkonttiin. Tarjouslistalta löytyy mm. Finluxin 43-tuumainen televisio puoleen hintaan sekä pari Android-puhelinta, nekin puoleen hintaan.
Ensimmäiseksi tutkaan osui Finluxin 43-tuumainen televisio, 222 eurolla, jota myytiin vielä viikko sitten 449 eurolla. Hinta on siis tippunut mukavat 51 prosenttia viikon takaisesta.

Kännykkäpuolella taas ensimmäiseksi kannattaa nostaa esiin huikealla 5000mAh akulla varustettu Motorola Moto E4 Plus, joka irtoaa 99 eurolla - viikkoa aiemmin puhlinta myytiin vielä 199 eurolla. Myös LG Q7+ on muikeassa tarjouksessa, 213 eurolla (aiempi hinta oli 399e).Tässä kootusti tarjoukset:

LG Q7+

Finlux FIN43UTV560BK

Motorola Moto E4 Plus


Tarjoustuotteita ei yleensä ole montaa myynnissä, joten kannattaa kiirehtiä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto