AfterDawn: IT-alan uutiset

Google+:n sulkemista nopeutetaan – Lataa tietosi talteen

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 11.12.2018 09:36

Google+:n sulkemista nopeutetaan – Lataa tietosi talteen Google kertoi lokakuussa aikovansa sulkea Google+-yhteisöpalvelun tavallisilta käyttäjiltä vuoden 2019 elokuuhun mennessä. Internetjätti on kuitenkin päättänyt aikaistaa pahasti epäonnistuneen palvelun alasajoa ja se suljetaankin jo ensi vuoden huhtikuussa.
Lopettamispäätöksen taustalla oli palvelun hyvin alhainen käyttöaste, minkä takia Google ei ollut myöskään halukas uhraamaan resursseja Google+:n jatkokehitykseen. Näin ollen Google näki parhaimmaksi vain ajaa yhteisöpalvelunsa alas. Marraskuussa Google+:n rajapinnasta löytyi vielä ohjelmointivirhe, joka aiheutti uhan palvelun käyttäjille. Google tietysti paikkasi virheen, jota ei ilmeisesti ehditty hyödyntää mitenkään.

Ohjelmointivirhe herätti Googlen sisällä keskustelun siitä, että olisiko Google+ syytä sulkea nopeammin kuin oli alun perin ajateltu. Keskusteluissa päädyttiin lopulta siihen, että alasajo aikaistetaan neljällä kuukaudella.
Omat tiedot voi varmuuskopioida Google+:sta näiden ohjeiden avulla.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Google+ Google
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto