AfterDawn: IT-alan uutiset

Amazon haastaa Googlen uusilla aseilla – Joukkoistaa kysymyksiin vastaamisen

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 9.12.2018 13:23

Amazon haastaa Googlen uusilla aseilla – Joukkoistaa kysymyksiin vastaamisen Googlettaminen on nykyisin yleisin tapa hakea ratkaisut yleistietoa vaativiin kiistoihin ja erimielisyyksiin, mutta käynnissä olevan muutoksen takia puheavustajat voivat korvata perinteiset hakukoneet. Amazon aikoo ainakin haastaa Googlen uusilla keinoilla.
Fast Companyn tietojen mukaan Amazon aikoo tulevaisuudessa hankkia joukkoistamisen avulla vastaukset sellaisiin kysymyksiin, joihin Alexa ei nykyisin osaa vastata. Amazon on nimittäin avannut jo yhtiön työntekijöiden käyttöön kysy ja vastaa -tyylisen tietopalvelun, jossa työntekijät voivat antaa vastauksia avoinna oleviin kysymyksiin.

Palvelussa esitettävät kysymykset ovat sellaisia, joita on kysytty Alexalta, mutta avustaja ei ole tiennyt vastausta. Kun palvelun kautta vastaus lopulta tulee, häviää kysymyskin näkyvistä. Ennen vastaajaksi on valittu Amazonin työntekijöitä, mutta nyt yhtiö on alkanut lähettää kutsusähköposteja omille asiakkailleen. Kysymyksiin pyydetään alle 300 merkin pituisia vastauksia.

Joukkoistetut vastaukset erottaa Alexan muotoilusta, sillä vastaukset alkavat fraasilla: "According to an Amazon customer...".

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Päivän diili: SSD-levyjä superhalvalla - 120GB 21 eurolla, 240GB 35 eurolla, 480GB, 960GB, ... Päivän diili: SSD-levyjä superhalvalla - 120GB 21 eurolla, 240GB 35 eurolla, 480GB, 960GB, ... (19.1.2019 11:50)
Vanhemmalle läppärille tai pöytäkoneelle saa kummasti lisää käyttövuosia, kun vaihtaa tietokoneen kovalevyn tilalle SSD-levyn. Jopa hitaimmatkin SSD-levyt päivittävät käytännössä kaikki kovalevyt ....
Tässä se on – Samsungin Galaxy S10 -mallisto Tässä se on – Samsungin Galaxy S10 -mallisto (19.1.2019 11:05)
Älypuhelinmerkkien yllätyksiä jo vuosia murskannut Evan Blass (@evleaks) on iskenyt jälleen julkaisemalla lehdistökuvan Samsungin Galaxy S10 -mallistosta. Kuten on jo vähän aikaa ollut puhetta, ....
3 kommenttia
Spotify julkaisee tänä vuonna oman soittimen – Yhtiön ensimmäinen laitejulkaisu Spotify julkaisee tänä vuonna oman soittimen – Yhtiön ensimmäinen laitejulkaisu (19.1.2019 10:34)
Suoratoistopalvelu Spotify on kokeilemassa mahdollisuuksiaan laitemarkkinoilla, kertoo brittiläinen talousjulkaisu Financial Times. Myöhemmin tänä vuonna ruotsalaisyhtiö aikoo nimittäin esitellä ....
Microsoft: Windows 10 Mobile on kuollut, vaihtakaa Androidiin tai iPhoneen Microsoft: Windows 10 Mobile on kuollut, vaihtakaa Androidiin tai iPhoneen (18.1.2019 21:36)
Microsoft on virallisesti kuopannut myös Windows 10 Mobile -käyttöjärjestelmän ja kehottaa käyttäjiä vaihtamaan muihin käyttöjärjestelmiin ennen tuen loppumista joulukuussa 2019.
9 kommenttia
Microsoft luovutti Cortanan kanssa? Ei kilpaile Alexaa vastaan Microsoft luovutti Cortanan kanssa? Ei kilpaile Alexaa vastaan (18.1.2019 14:29)
Kerroimme aiemmin tällä viikolla Microsoftin aikomuksesta erottaa Windows 10:n hakupalkki ja Cortana toisistaan. Ohjelmistojätti näyttää uudistavan Cortanan ympärille rakennettavaa liiketoimintastrategiaa ....

Uutisarkisto