AfterDawn: IT-alan uutiset

WordPress päivittyi – Sisältää uudistetun editorin

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 7.12.2018 10:40

WordPress päivittyi – Sisältää uudistetun editorin Suosittua verkkosisältöjen sisällönhallintajärjestelmää kehittävä WordPress.org on julkaissut ohjelmistostaan uuden version. Uusi WordPress 5.0 uudistaa sisällönhallinta-alustan editoria massiivisesti.
Editori on rakennettu helposti lähestyttävien sisältöblokkien varaan. Vapaasti muokattavien blokkien avulla verkkosivuilla esitettävää sisältöä voi muokata haluamakseensa ilman koodeja tai vaikeita valikkoja. Mikäli yksinkertainen käyttöliittymä rajoittaa sinua liiaksi, niin WordPress tarjoaa vanhan editorin Classic Editor -nimisenä liitännäisenä. Tukea Classic Editorille luvataan ainakin vuoteen 2021 saakka.

WordPress-pohjainen sisällönhallintajärjestelmä löytyy arviolta joka kolmannen verkkosivun takaa. Alustan päivitykset siis vaikuttavat monen sisällöntuottajan arkeen.

Tägit: blogi Wordpress
Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto