AfterDawn: IT-alan uutiset

WordPress päivittyi – Sisältää uudistetun editorin

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 7.12.2018 10:40

WordPress päivittyi – Sisältää uudistetun editorin

Suosittua verkkosisältöjen sisällönhallintajärjestelmää kehittävä WordPress.org on julkaissut ohjelmistostaan uuden version. Uusi WordPress 5.0 uudistaa sisällönhallinta-alustan editoria massiivisesti.
Editori on rakennettu helposti lähestyttävien sisältöblokkien varaan. Vapaasti muokattavien blokkien avulla verkkosivuilla esitettävää sisältöä voi muokata haluamakseensa ilman koodeja tai vaikeita valikkoja. Mikäli yksinkertainen käyttöliittymä rajoittaa sinua liiaksi, niin WordPress tarjoaa vanhan editorin Classic Editor -nimisenä liitännäisenä. Tukea Classic Editorille luvataan ainakin vuoteen 2021 saakka.

WordPress-pohjainen sisällönhallintajärjestelmä löytyy arviolta joka kolmannen verkkosivun takaa. Alustan päivitykset siis vaikuttavat monen sisällöntuottajan arkeen.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: blogi Wordpress
Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto