Päivän diili: Muinaisen Atarin pelit retrokonsolissa, alle 20 eurolla

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 7.12.2018 21:15

Päivän diili: Muinaisen Atarin pelit retrokonsolissa, alle 20 eurolla Retrokonsoleita löytyy joka sormelle ja ne ovatkin olleen erittäin suosittuja viimeisen parin vuoden ajan. AtGames-yhtiö on julkaissut useammankin eri alustan virallisia retrokonsoleita, joilla pääsee muistelemaan omaa lapsuuttaan tai nuoruuttaan, helposti ja laillisesti.
Nyt tarjouksessa löytyy Atari Flashback 7-retrokonsoli, joka tuo 1970-luvun lopun ja 1980-luvun alun Atari 2600 ja Atari 7800-pelit takaisin olohuoneeseen. Konsoli sisältää kaksi joystickia (peliohjainta) ja 101 esiasennettua peliä.

Konsoli maksaa tavallisesti reilut 50 euroa, mutta nyt konsoli lähtee tarjouksessa alle 20 eurolla!

Kuten tavallista, emme pysty takaamaan, että konsolia riittää jälleenmyyjän varastossa, joten parempi toimia nopeasti, jos haluaa edullisen retrolahjan vaikkapa pukinkontin täytteeksi.

Tarjous löytyy täältä:

Atari Flashback 7 -retrokonsoli, alle 20e

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto