AfterDawn: IT-alan uutiset

DJI Osmo Pocket – Laadukasta videota taskukoossa

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 29.11.2018 12:56

DJI Osmo Pocket – Laadukasta videota taskukoossa Paremmin koptereista tunnettu DJI esitellyt taskukokoisen Osmo Pocket -kameran, johon on integroitu sähköinen gimbaalijärjestelmä. Kameran voi kiinnittää täriseviinkin kuvausalustoihin, mutta stabiloinnin ansiosta kuva pysyy vakaana. Lisäksi kameraan on lisätty objektinseurannan mahdollistavaa automatiikkaa.
Kolmiakselisen gimbaalin päässä on 1/2,3 tuuman kennolla varustettu kamera, joka kykenee parhaimmillaan kuvaamaan 4K-videota 60 FPS:n kuvataajuudella. Kameralla voi ottaa myös 12 megapikselin still-kuvia. Sisäänrakennetussa akussa riittää virtaa kahdeksi tunniksi, jos sillä kuvataan 4K-videota (30 FPS:n taajuudella).

Kuvausautomatiikan avulla kameran voi määrittää seuraamaan kasvoja tai tiettyä kohdetta. Lisäksi valittavana on erilaisia kuvausefektejä, joiden avulla videokuvan siirtymistä voi tehdä ammattimaisemman näköisiä. Laitteen mukana tulee USB-C- ja Lightning-adapterit, joten sen voi kiinnittää iPhoneen ja Android-puhelimiin. Osmo Pocketille on tulossa myös liuta lisälaitteita, kuten 3,5 mm:n adapteri ulkoisia mikrofoneja varten, Wi-Fi-ohjain, ND-suodattimia ja vedenpitävä kuori vedenalaiseen kuvaamiseen.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto