YouTube poistaa toiminnon – vanhat videot voivat muuttua oudoiksi

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 28.11.2018 10:17

YouTube poistaa toiminnon – vanhat videot voivat muuttua oudoiksi YouTube on päättänyt lopettaa videoiden päälle ilmestyvien kommenttilaatikkojen esittämisen kokonaan. Muutos astuu voimaan 15. tammikuuta 2019.
Muutoksen takia monet vanhat kommenttien ympärille luodut videot saattavat tuntua oudoilta, mutta siitä huolimatta YouTube on nähnyt parhaimmaksi poistaa toiminto kokonaan kuin jättää tuki voimaan. Uusiin videoihin kommentteja ei ole voinut lisätä enää vuoden 2017 maaliskuun jälkeen.

Suurin syy kommenttien poistamiselle lienee ominaisuuden heikko tuki ja soveltuvuus mobiililaitteissa. Suurin osa YouTube-videoiden katselusta tapahtuu kuitenkin mobiilissa, joten palvelua pitää myös kehittää mobiilikäyttö edellä. Kommenttien sijaan tubettajia kehotetaan siirtymään Cards-toimintojen ja End Screens -näyttöjen pariin.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto