AfterDawn: IT-alan uutiset

Facebook testaa: Käyttäjät voivat estää tietyt sanat päivityksensä kommenteissa

Kirjoittaja Jami Virtanen @ 27.11.2018 23:50

Facebook testaa: Käyttäjät voivat estää tietyt sanat päivityksensä kommenteissa Useiden teknologiajättien sovellusten piilotetuista ominaisuuksista useasti twiitannut Jane Wong (@wongmjane) kertoi tänään Facebookin testaavan uutta ominaisuutta.
Facebook testaa ominaisuutta, joka antaisi käyttäjille mahdollisuuden sensuroida haluamiaan sanoja, lauseita ja jopa emojeita omien päivitystensä kommenteista. Kiellettyjä sanoja sisältävät kommentit eivät näkyisi muille kuin kommentoijalle itselleen sekä hänen kavereilleen.

Normaalille pulliaiselle ominaisuudelle tuskin olisi erityisemmin käyttöä, mutta isoille yrityksille tai julkisuuden henkilöille, jotka haluavat kitkeä esimerkiksi rasistista keskustelua päivityksissään ominaisuudelle varmasti löytyisi käyttöä.

Facebook usein testaa ominaisuuksia ensin pienemmällä käyttäjämäärällä, ennen niiden tuomista suurelle yleisölle. Aina testattavat ominaisuudet eivät tule julkaistavaksi asti edes, joten ominaisuuden tulosta kaikille ei ole varmuutta eikä päivämäärää.

Tägit: Facebook
Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto