Väisty Black Friday, nyt pamahti Cyber Monday jolloin tarjoukset ovat toisinaan vieläkin hurjemmat - katso tarjoukset täältä!

Kirjoittaja AfterDawn @ 26.11.2018 01:32

Väisty Black Friday, nyt pamahti Cyber Monday jolloin tarjoukset ovat toisinaan vieläkin hurjemmat - katso tarjoukset täältä! Yhdysvalloissa Black Fridayta on seurannut seuraavana maanantaina Cyber Monday, jossa myydään loput alennuksessa olleet tuotteet vieläkin hurjemmilla alennuksilla pois varastosta.
Nyt tuo trendi on saapumassa Suomeenkin, kun monet suuret verkkokaupat, mm. Verkkokauppa.com, ovat hypänneet kelkkaan mukaan. Verkkokauppa.com ja monet muut ovat julkaisseet vain tänään voimassa olevat tarjouksensa nyt keskiyön aikana ja lisää saattaa olla tulossa päivän mittaan.

Voit seurata näistä linkeistä Cyber Mondayn tarjouksia kotimaisissa verkkokaupoissa, joihin kuuluvat mm. Verkkokauppa.com, Gigantti sekä Power - sekä yli 800 muuta kauppaa:

Kaikki Cyber Mondayn parhaat tarjoukset

Kännyköiden tarjoukset

TelevisiotLäppärit ja tabletit

Lisää alennuksia löydät täältä.

Ja jos suuren maailman tarjoukset houkuttavat, suosittelemme tutustumaan vaikkapa GearBestin Cyber Monday -tarjouksiin - perjantaina kauppa myi mm. OnePlus 6T:tä parillesadalle nopeimmalle reilulla 300 eurolla.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto