Black Friday: näitä tuotteita myytiin eniten - Osa tarjouksista edelleen voimassa!

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 24.11.2018 15:57

Black Friday: näitä tuotteita myytiin eniten - Osa tarjouksista edelleen voimassa! Hintaopas.fi kertoo tiedotteessaan että eilisen Black Friday-alennushuuman löysivät asiakkaat erittäin hyvin. Maksupalvelu Klarna kertoi ostosten kasvaneen 34 prosenttia viime vuodesta.
Hintaopas kertoo kuitenkin, että alennusprosentit jäivät viime vuodesta - tänä vuonna ne olivat keskimäärin 16 prosenttia. Suosituimmaksi tuotteeksi nousi Playstation 4 Pro-pelikonsoli, jota myydään vielä tänäänkin tarjouksella useissa kaupoissa.

Hintaoppaan mukaan eniten hakuja tehtiin torstaina kello 22 ja 23 välillä, jolloin monet verkkokaupat julkistivat Black Fridayn alennuksensa. Perjantaina piikki osui aamuun kello 7 ja 9 välille sekä iltaan kello 18:30 ja 20 välille.

"Hintaoppaan kävijämäärä oli kasvussa koko viikon ajan. Tämä osoittaa, että Black Friday on laajentumassa Suomessakin koko viikon mittaiseksi alennusviikoksi", sanoo Hintaopas.fi:n maajohtaja Liisa Matinvesi-Bassett.

Suosituimmat tuotteet ovat Hintaoppaan mukaan olleet toistaiseksi nämä:
  1. Sony Playstation 4 Pro 1TB -pelikonsoli
  2. JBL Charge 3 Bluetooth-kaiutin
  3. Bose Quiet Comfort 35 II langattomat kuulokkeet
Black Friday venyy Suomessa koko viikonlopun mittaiseksi ja kannattaakin kurkata täältä, löytyykö edelleen tarjouksia haluamistaan tuotteista - keskimäärin 16 prosentin säästö on säästöä sekin ja joissain tuotteissa alennusprosentit ovat olleet varsin hurjiakin:

Kännykkätarjoukset (mm. Huawei P20 Pro on tätä kirjoittaessa 26% alennuksessa)

Tietokoneet ja tarvikkeet (mm. Razer Deathadder Elite -pelihiiri on 34 prosentin alennuksessa)

Televisiot

Kuulokkeet

Lisää Black Friday -tarjouksia ja kategorioita löydät täältä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto