Black Friday: näitä tuotteita myytiin eniten - Osa tarjouksista edelleen voimassa!

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 24.11.2018 15:57

Black Friday: näitä tuotteita myytiin eniten - Osa tarjouksista edelleen voimassa! Hintaopas.fi kertoo tiedotteessaan että eilisen Black Friday-alennushuuman löysivät asiakkaat erittäin hyvin. Maksupalvelu Klarna kertoi ostosten kasvaneen 34 prosenttia viime vuodesta.
Hintaopas kertoo kuitenkin, että alennusprosentit jäivät viime vuodesta - tänä vuonna ne olivat keskimäärin 16 prosenttia. Suosituimmaksi tuotteeksi nousi Playstation 4 Pro-pelikonsoli, jota myydään vielä tänäänkin tarjouksella useissa kaupoissa.

Hintaoppaan mukaan eniten hakuja tehtiin torstaina kello 22 ja 23 välillä, jolloin monet verkkokaupat julkistivat Black Fridayn alennuksensa. Perjantaina piikki osui aamuun kello 7 ja 9 välille sekä iltaan kello 18:30 ja 20 välille.

"Hintaoppaan kävijämäärä oli kasvussa koko viikon ajan. Tämä osoittaa, että Black Friday on laajentumassa Suomessakin koko viikon mittaiseksi alennusviikoksi", sanoo Hintaopas.fi:n maajohtaja Liisa Matinvesi-Bassett.

Suosituimmat tuotteet ovat Hintaoppaan mukaan olleet toistaiseksi nämä:
  1. Sony Playstation 4 Pro 1TB -pelikonsoli
  2. JBL Charge 3 Bluetooth-kaiutin
  3. Bose Quiet Comfort 35 II langattomat kuulokkeet
Black Friday venyy Suomessa koko viikonlopun mittaiseksi ja kannattaakin kurkata täältä, löytyykö edelleen tarjouksia haluamistaan tuotteista - keskimäärin 16 prosentin säästö on säästöä sekin ja joissain tuotteissa alennusprosentit ovat olleet varsin hurjiakin:

Kännykkätarjoukset (mm. Huawei P20 Pro on tätä kirjoittaessa 26% alennuksessa)

Tietokoneet ja tarvikkeet (mm. Razer Deathadder Elite -pelihiiri on 34 prosentin alennuksessa)

Televisiot

Kuulokkeet

Lisää Black Friday -tarjouksia ja kategorioita löydät täältä.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto