AfterDawn: IT-alan uutiset

Black Friday käynnistyi – Täältä löydät päivän parhaimmat tarjoukset!

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 23.11.2018 07:24

Täältä löydät parhaimmat tarjoukset 800 verkkokaupan joukosta.

Tarjouksessa ovat olleet esimerkiksi PlayStation 4 -konsolit. Esimerkiksi Verkkokauppa.com myi PS4 Prota (1 TB) noin 350 eurolla, mutta kyseinen erä on jo myyty loppuun. PlayStation 4 Slim 500 gigatavun muistilla irtoaa kuitenkin vaikkapa GIgantista 245 eurolla. Xbox One S:ää myydään taas 179 eurolla.

Huokeaan hintaan on tarjolla myös älypuhelimia, esimerkiksi Galaxy S9:ää on myyty 488 eurolla kun sen normaali hinta on lähes 800 euroa. Huawei P20 Prota on myös myyty hintaan 499 euroa, kun se vielä viikko sitten maksoi halvimmillaan 696 euroa.

Selaa Black Friday -tarjouksia täällä.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto