Black Friday käynnistyi – Täältä löydät päivän parhaimmat tarjoukset!

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 23.11.2018 07:24

Täältä löydät parhaimmat tarjoukset 800 verkkokaupan joukosta.

Tarjouksessa ovat olleet esimerkiksi PlayStation 4 -konsolit. Esimerkiksi Verkkokauppa.com myi PS4 Prota (1 TB) noin 350 eurolla, mutta kyseinen erä on jo myyty loppuun. PlayStation 4 Slim 500 gigatavun muistilla irtoaa kuitenkin vaikkapa GIgantista 245 eurolla. Xbox One S:ää myydään taas 179 eurolla.Huokeaan hintaan on tarjolla myös älypuhelimia, esimerkiksi Galaxy S9:ää on myyty 488 eurolla kun sen normaali hinta on lähes 800 euroa. Huawei P20 Prota on myös myyty hintaan 499 euroa, kun se vielä viikko sitten maksoi halvimmillaan 696 euroa.

Selaa Black Friday -tarjouksia täällä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto