AfterDawn: IT-alan uutiset

Black Friday alkaa – Tähän kellonaikaan kannattaa olla hereillä

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 22.11.2018 13:25

Black Friday alkaa – Tähän kellonaikaan kannattaa olla hereillä Huomenna alkaa hullunmylly suomalaisissa verkkokaupoissa, kun raha ja tavara vaihtaa omistajaa Black Friday -tarjousten myötä. Jälleenmyyjät ovat panostaneet tänä vuonna kauppasesonkiin tavallista enemmän, mikä on näkynyt esimerkiksi koko viikon kestävinä tarjouskampanjoina. Koko myllytys kuitenkin huipentuu huomenna, varsinaisena Black Friday -päivänä.
Ohjeet parhaimpien Black Friday- ja Black Week -tarjousten seurantaa löytyvät täältä.

Gigantti julkaisee Black Friday -tarjouksensa kello 00.00. Samaan aikaan lävähtävät eetteriin myös CDON.comin ja Veikon Koneen tarjoukset. Verkkokauppa.com julkaisee vuorostaan Black Fridayn tarjoukset jo tänään kello 22.00. Etuja kannattaa tiirailla myös operaattoreiden suunnalta.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto