AfterDawn: IT-alan uutiset

Black Friday alkaa – Tähän kellonaikaan kannattaa olla hereillä

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 22.11.2018 13:25

Black Friday alkaa – Tähän kellonaikaan kannattaa olla hereillä Huomenna alkaa hullunmylly suomalaisissa verkkokaupoissa, kun raha ja tavara vaihtaa omistajaa Black Friday -tarjousten myötä. Jälleenmyyjät ovat panostaneet tänä vuonna kauppasesonkiin tavallista enemmän, mikä on näkynyt esimerkiksi koko viikon kestävinä tarjouskampanjoina. Koko myllytys kuitenkin huipentuu huomenna, varsinaisena Black Friday -päivänä.
Ohjeet parhaimpien Black Friday- ja Black Week -tarjousten seurantaa löytyvät täältä.

Gigantti julkaisee Black Friday -tarjouksensa kello 00.00. Samaan aikaan lävähtävät eetteriin myös CDON.comin ja Veikon Koneen tarjoukset. Verkkokauppa.com julkaisee vuorostaan Black Fridayn tarjoukset jo tänään kello 22.00. Etuja kannattaa tiirailla myös operaattoreiden suunnalta.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto