AfterDawn: IT-alan uutiset

Apple kehittää haastajaa Chromecastille?

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 22.11.2018 12:09

Apple kehittää haastajaa Chromecastille? Apple keskittyy lähes kaikissa yhtiön kehittämissä tuotteissa high-end-markkinoihin, mutta television kohdalla se saattaa joutua poikkeamaan strategiastaan. The Informationin tietojen mukaan Applen sisällä on pohdittu Chromecastin kaltaisen edullisen TV-lisälaitteen tuomista markkinoille.
Televisiotikku tarjoaisi kuluttajille matalan kynnyksen päästä käsiksi Applen ekosysteemiin ja Apple kykenisi markkinoimaan laajemmalle yleisölle ensi vuonna julkaistavaa TV-palveluaan. Apple TV -mallisto voi olla monille kuluttajille liian kallis, joten edullisemmalle ja karsitummalle tuotteelle voisi olla kysyntää.

Hyvä syy ostaa juuri Applen Chromecast-klooni voisi olla esimerkiksi se, että ensi vuonna maailmanlaajuisesti lanseerattava TV-palvelun sisältöjä näkisi sen kautta ilmaiseksi. Tosin ilmaiset sisällöt rajoittuvat vain Applen omiin tuotantoihin, mutta siitä huolimatta kuluttajat voivat kokea saavansa Applen tikusta enemmän vastinetta rahalleen.

TV-tikku on kuitenkin vain Applen insinöörien tuotekehitysidea. Siitä on vielä pitkä matka markkinoille lanseerattavaksi tuotteeksi.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto