AfterDawn: IT-alan uutiset

Apple kehittää haastajaa Chromecastille?

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 22.11.2018 12:09

Apple kehittää haastajaa Chromecastille? Apple keskittyy lähes kaikissa yhtiön kehittämissä tuotteissa high-end-markkinoihin, mutta television kohdalla se saattaa joutua poikkeamaan strategiastaan. The Informationin tietojen mukaan Applen sisällä on pohdittu Chromecastin kaltaisen edullisen TV-lisälaitteen tuomista markkinoille.
Televisiotikku tarjoaisi kuluttajille matalan kynnyksen päästä käsiksi Applen ekosysteemiin ja Apple kykenisi markkinoimaan laajemmalle yleisölle ensi vuonna julkaistavaa TV-palveluaan. Apple TV -mallisto voi olla monille kuluttajille liian kallis, joten edullisemmalle ja karsitummalle tuotteelle voisi olla kysyntää.

Hyvä syy ostaa juuri Applen Chromecast-klooni voisi olla esimerkiksi se, että ensi vuonna maailmanlaajuisesti lanseerattava TV-palvelun sisältöjä näkisi sen kautta ilmaiseksi. Tosin ilmaiset sisällöt rajoittuvat vain Applen omiin tuotantoihin, mutta siitä huolimatta kuluttajat voivat kokea saavansa Applen tikusta enemmän vastinetta rahalleen.

TV-tikku on kuitenkin vain Applen insinöörien tuotekehitysidea. Siitä on vielä pitkä matka markkinoille lanseerattavaksi tuotteeksi.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto