AfterDawn: IT-alan uutiset

YouTubeen ilmestyi ilmaisia elokuvia

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 19.11.2018 10:08

YouTubeen ilmestyi ilmaisia elokuvia YouTuben kautta on voinut pidemmän aikaa voinut ostaa tai vuokrata elokuvia, mutta kaikessa hiljaisuudessa tehdyn muutoksen myötä nettivideopalveluun on ilmestynyt myös ilmaista sisältöä.
YouTube Moviesin kautta on mahdollista katsoa ilmaiseksi (toisin sanoen mainosrahotteisesti) vanhoja klassikkoja, joita ehkä näkee muutenkin vuodesta toiseen kaupallisilta TV-kanavilta. Valikoimissa on esimerkiksi The Terminator, Legally Blonde ja Rocky. Suomessa ilmaiselokuvat eivät valitettavasti ainakaan vielä näky – kyse on ehkä mainostussopimusten puutteesta.

Yhdysvalloissa YouTube Moviesin valikoimissa on tällä hetkellä sata elokuvaa, mutta lisää on tulossa ajan saatossa. Ilmaiset elokuvat saattavat lisätä YouTuben käyttöä älytelevision omistajien keskuudessa.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto