AfterDawn: IT-alan uutiset

YouTubeen ilmestyi ilmaisia elokuvia

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 19.11.2018 10:08

YouTubeen ilmestyi ilmaisia elokuvia

YouTuben kautta on voinut pidemmän aikaa voinut ostaa tai vuokrata elokuvia, mutta kaikessa hiljaisuudessa tehdyn muutoksen myötä nettivideopalveluun on ilmestynyt myös ilmaista sisältöä.
YouTube Moviesin kautta on mahdollista katsoa ilmaiseksi (toisin sanoen mainosrahotteisesti) vanhoja klassikkoja, joita ehkä näkee muutenkin vuodesta toiseen kaupallisilta TV-kanavilta. Valikoimissa on esimerkiksi The Terminator, Legally Blonde ja Rocky. Suomessa ilmaiselokuvat eivät valitettavasti ainakaan vielä näky – kyse on ehkä mainostussopimusten puutteesta.

Yhdysvalloissa YouTube Moviesin valikoimissa on tällä hetkellä sata elokuvaa, mutta lisää on tulossa ajan saatossa. Ilmaiset elokuvat saattavat lisätä YouTuben käyttöä älytelevision omistajien keskuudessa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto