AfterDawn: IT-alan uutiset

Xboxista tulee uusi versio – Ei osaa lukea pelilevyjä

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 19.11.2018 09:53

Xboxista tulee uusi versio – Ei osaa lukea pelilevyjä

Microsoftin sisäpiiriin luikerrelleen Paul Thurrottin verkkosivujen mukaan ohjelmistojätti työstää parhaillaan uutta Xboxia, joka maksaisi vain 200 dollarin verran.
Kyseisen konsolin idea ja peruste alhaiselle hinnalle on se, ettei siinä ole lainkaan levyasemaa. Näin ollen konsolilla voi katsella ja pelata ainoastaan puhtaasti digitaalisia elokuvia tai pelejä. Thurrott.comiin asiasta uutisen kirjoittaneen Brad Samsin mukaan konsoli on levyasemaa lukuun ottamatta teknisesti kuin Xbox One S.

Microsoftin tarkoituksena on madaltaa kynnystä siirtyä täysin digitaalisiin konsoleihin lanseeraamalla uuden disc-to-digital-palvelun, jossa nykyiset levyformaatilla olevat pelit voi muuntaa digitaaliseen muotoon. Microsoftin tavoitteena on julkaista asematon Xbox keväällä 2019.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto