Päivän diili: Huipputehokas GeForce GTX 1080 yli neljänneksen halvemmalla

Kirjoittaja AfterDawn @ 16.11.2018 16:48

Päivän diili: Huipputehokas GeForce GTX 1080 yli neljänneksen halvemmalla Tämän päivän vakuuttavin diili löytyy näytönohjaimista, joissa hiljattain siirryttiin uuteen sukupolveen Nvidian toimesta. GeForce-näytönohjainten uusi 2000-sarja korvaa pikku hiljaa 1000-sarjaa, mutta tehoa löytyy edelleen myös vanhemmista korteista.
Itseasiassa Nvidia on panostanut niin kovasti uudessa sarjassa uudenlaisiin valaisuominaisuuksiin, ettei teho ole kasvanut kovinkaan kummoisesti. Vielä kun huomioon ottaa uusien korttien merkittävästi korkeamman hinnan, niin hintatietoinen PC-pelaaja katsoo mm. GTX 1080 -kortin suuntaan.

Niinpä tämän päiväinen diili on PNY:n valmistama GeForce GTX 1080 -näytönohjain, joka on edelleen huipputasoa, mutta hinta on pudonnut vihdoin alle 500 euron.

Vaikka 27 prosenttia ei kuulosta älyttömältä, niin se on PC-komponenteissa iso alennus ja aivan Black Friday -tasoa. Niinpä voimmekin lämpimästi suositella tämän päiväistä diiliä PC-päivitystä kaipaavalle.



Katsasta PNY GeForce GTX 1080 XLR8 Gaming OC Twin Fan HDMI 3xDP 8GB täältä

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto