Päivän diili: Apple iPad Air 2 puoleen hintaan, 258 euroa!

Kirjoittaja AfterDawn @ 14.11.2018 16:00

Päivän diili: Apple iPad Air 2 puoleen hintaan, 258 euroa! Päivän diilinä nostamme tällä kertaa esiin tarjouksen Applen iPad Air 2-tabletista.
128 gigatavun tallennustilalla varustettu WiFi-versio iPad Air 2:sta lähtee nyt puoleen hintaan. Normaalisti tablettia on myyty 550 eurolla, mutta nyt iPadia löytyy paristakin kaupasta alle 260 eurolla!

Applen ikonista tablettia myyvät supertajouksessa kuusikin eri verkkokauppaa, mutta varastosaldoja tuskin paljoa löytyy. iPad Air esiteltiin vuonna 2014, mutta valmistus loppui vasta viime vuoden lopulla. Nyt myydään siis varastoja tyhjäksi. Mutta Applen päivityspolitiikan ansiosta tähänkin malliin on saatavilla edelleen uusin iOS, joten mikään valmiiksi kuollut tuote ei todellakaan ole kyseessä.

Eli mikäli kaipaat pukinkonttiin omenalogolla varustettua tablettia, kannattaa suunnata tänne:

Apple iPad Air 2, 128GB, Wi-Fi - tarjoukset

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto