AfterDawn: IT-alan uutiset

7. joulukuuta – Fortniten esikuva saapuu vihdoin myös PS4:lle

Kirjoittaja Jami Virtanen @ 14.11.2018 16:53

7. joulukuuta – Fortniten esikuva saapuu vihdoin myös PS4:lle

PlayerUnknown's Battlegroundsia voi pitää battle royale-peligenren ensimmäisenä hittinä ja 7. joulukuuta se ilmestyy vihdoin myös Sonyn PlayStation 4:lle.
Kerroimme vajaa kaksi kuukautta sitten, että PlayerUnknown's Battlegrounds, lyhyemmin PUBG, on tulossa vihdoin myös PS4:lle. Peli ilmestyi PC:lle jo maaliskussa 2017 ja on sen jälkeen ilmestynyt myös XBOX Onelle sekä mobiilialustoille aikaisemmin tänä vuonna. Microsoftilla oli peliin yksinoikeus konsoleille aikaisemmin. Se on kuitenkin nyt historiaa ja myös Sonyn PS4-konsolin käyttäjät pääsevät joulukuussa pelaamaan peliä, jota osa pelaajista pitää alkuperäisenä battle royale-pelinä.

PUBG on nyt ennakkotilattavissa ja halvimmillaan sen saa 29,90 euron hintaan. Lisäksi ennakkotilattavissa on myös PUBG - Selviytyjän versio sekä PUBG - Mestarin versio, joissa mukana tulee lisäksi pelin sisäistä valuuttaa sekä skinejä, jotka ovat kuitenkin vain kosmeettisia, eikä anna etua peliä pelatessa.
AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: PUBG
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto