AfterDawn: IT-alan uutiset

7. joulukuuta – Fortniten esikuva saapuu vihdoin myös PS4:lle

Kirjoittaja Jami Virtanen @ 14.11.2018 16:53

7. joulukuuta – Fortniten esikuva saapuu vihdoin myös PS4:lle PlayerUnknown's Battlegroundsia voi pitää battle royale-peligenren ensimmäisenä hittinä ja 7. joulukuuta se ilmestyy vihdoin myös Sonyn PlayStation 4:lle.
Kerroimme vajaa kaksi kuukautta sitten, että PlayerUnknown's Battlegrounds, lyhyemmin PUBG, on tulossa vihdoin myös PS4:lle. Peli ilmestyi PC:lle jo maaliskussa 2017 ja on sen jälkeen ilmestynyt myös XBOX Onelle sekä mobiilialustoille aikaisemmin tänä vuonna. Microsoftilla oli peliin yksinoikeus konsoleille aikaisemmin. Se on kuitenkin nyt historiaa ja myös Sonyn PS4-konsolin käyttäjät pääsevät joulukuussa pelaamaan peliä, jota osa pelaajista pitää alkuperäisenä battle royale-pelinä.

PUBG on nyt ennakkotilattavissa ja halvimmillaan sen saa 29,90 euron hintaan. Lisäksi ennakkotilattavissa on myös PUBG - Selviytyjän versio sekä PUBG - Mestarin versio, joissa mukana tulee lisäksi pelin sisäistä valuuttaa sekä skinejä, jotka ovat kuitenkin vain kosmeettisia, eikä anna etua peliä pelatessa.

Tägit: PUBG
Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto