AfterDawn: IT-alan uutiset

Disney haastaa Netflixin – Disney+ julkaistaan ensi vuonna

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 9.11.2018 14:41

Disney haastaa Netflixin – Disney+ julkaistaan ensi vuonna Disney ilmoitti vuonna 2017, ettei se aio jatkaa sisältölisensointisopimusta Netflixin kanssa vuoden 2019 jälkeen, vaan viihdejätti aikoo lanseerata markkinoille oman suoratoistopalvelun. Pian uutisen jälkeen Disney ilmoitti ostavansa 21st Century Foxin elokuva- ja TV-toiminnot.
Osavuosituloksen julkaistamisen yhteydessä Disney kertoi aikeistaan julkaista Disney+-nimisen elokuvia ja TV-sarjoja esittävän suoratoistopalvelun vuoden 2019 lopulla. Palvelussa esitetään Disneyn omien sisältöjen lisäksi ainakin Pixarin, National Geographicin ja Marvelin tuotantoja. Lisäksi Star Wars -aiheista sisältöä on tulossa palveluun. Disney on avannut palvelulle placeholder-verkkosivun, joka on käännetty myös suomeksi, joten palvelu avautunee täälläkin jossakin vaiheessa.

Jää nähtäväksi miten Disneyn suoratoistopalvelu vaikuttaa Netflixin asemaan. Netflixillä on vahva asema lapsiperheissä, mutta Disneyn brändi saattaa houkutella tilaajia vaihtamaan palvelua.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto