AfterDawn: IT-alan uutiset

Disney haastaa Netflixin – Disney+ julkaistaan ensi vuonna

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 9.11.2018 14:41

Disney haastaa Netflixin – Disney+ julkaistaan ensi vuonna

Disney ilmoitti vuonna 2017, ettei se aio jatkaa sisältölisensointisopimusta Netflixin kanssa vuoden 2019 jälkeen, vaan viihdejätti aikoo lanseerata markkinoille oman suoratoistopalvelun. Pian uutisen jälkeen Disney ilmoitti ostavansa 21st Century Foxin elokuva- ja TV-toiminnot.
Osavuosituloksen julkaistamisen yhteydessä Disney kertoi aikeistaan julkaista Disney+-nimisen elokuvia ja TV-sarjoja esittävän suoratoistopalvelun vuoden 2019 lopulla. Palvelussa esitetään Disneyn omien sisältöjen lisäksi ainakin Pixarin, National Geographicin ja Marvelin tuotantoja. Lisäksi Star Wars -aiheista sisältöä on tulossa palveluun. Disney on avannut palvelulle placeholder-verkkosivun, joka on käännetty myös suomeksi, joten palvelu avautunee täälläkin jossakin vaiheessa.
Jää nähtäväksi miten Disneyn suoratoistopalvelu vaikuttaa Netflixin asemaan. Netflixillä on vahva asema lapsiperheissä, mutta Disneyn brändi saattaa houkutella tilaajia vaihtamaan palvelua.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto