AfterDawn: IT-alan uutiset

Google kiristää ruuvia – Chrome saattaa estää koko sivuston mainokset

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 6.11.2018 09:31 Kommentteja (3)

Google kiristää ruuvia – Chrome saattaa estää koko sivuston mainokset Google on lähtenyt määrätietoisesti taistelemaan häiritsevää ja vahingollista Internet-mainontaa vastaan Chromeen sisäänrakennetun mainosblokkerin voimin. Google seuraa Chrome 71:stä lähtien tarkalla silmällä verkkosivujen mainoskäytäntöjä ja tarvittaessa estää mainokset sivustoilla, joilla on tapana hyödyntää aggressiivista verkkomainontaa.
Nettimainosten esto koskee kaikkia sivun mainoksia – ei ainoastaan häiritsevää toimintaa. Kepin heilutuksen pitäisi motivoida sivustojen ylläpitäjiä pitämään huoli, että sivuston toiminta rahoitetaan maltillisella ja eettisellä mainonnalla.

Google alkaa Chrome 71 -versiosta alkaen sakottamaan koko sivuston kattavalla mainosestolla, mikä sivusto jää kiinni häiritsevästä mainonnasta ja sivuston tila on Hylätty-tasolla 30 vuorokautta. Jos häiritsevästä toiminnasta jää kiinni, niin ylläpitäjällä on 30 vuorokautta aikaa korjata asia ilman seuraamuksia.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

3 kommenttia

16.11.2018 11:30

Toivottavasti toimii afterdawnin kohdalla ja varsinkin mobiiliversiolla


HIROSHIMA 45
TSHERNOBYL 86
WINDOWS 95

26.11.2018 22:42

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Michelola:
Toivottavasti toimii afterdawnin kohdalla ja varsinkin mobiiliversiolla
+1

37.11.2018 13:18

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Michelola:
Toivottavasti toimii afterdawnin kohdalla ja varsinkin mobiiliversiolla
En viitsi edes mobiilissa avata tätä sivua. Onneksi koneella sentään voi joskus lukasta kun on kunnon mainosten estot käytössä. Ymmärrän hyvin sijoitellut mainokset sivuston rahoituksen kannalta, mutta suoraan sanottuna VITUTTAVAT sellaiset mainokset jotka väkisin tunkee ruutuun.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto