AfterDawn: IT-alan uutiset

Pelaatko Fornitea? Pistä tämä päivämäärä muistiin

Kirjoittaja Jami Virtanen @ 1.11.2018 13:32

Pelaatko Fornitea? Pistä tämä päivämäärä muistiin Fortnite sai tänään viikoittaisen päivityksensä.
Samaan aikaan Epic Games ilmoitti zombeja ja uusia tehtäviä peliin tuoneen Fortinemares-haasteen loppuvan sunnuntaina 4. marraskuuta kello 20.00 Suomen aikaan. Haaste päättyy Epicin mukaan ainutkertaiseen tapahtumaan, jota varten kannattaa olla pelissä sitä todistaakseen.

Kyseessä ei ole ensimmäinen live-event Fortnitessa, jota pelaajat kerääntyvät seuraamaan. Esimerkiksi kesäkuun lopulla miljoonat pelaajat kerääntyivät seuraamaan raketin laukaisua, joka toimi lähtölaukauksena viidennen kauden tapahtumille. Tällä kertaa tapahtuman uskotaan liittyvän pelin kartalla olevaan kuutioon, joka on jo pitkän aikaa pyörinyt ympäri pelin karttaa ja nyt viimeisimpänä tekonaan leijuu Leaky Laken yläpuolella.

Muuten päivitys v6.21 ei tuonut suurempia uudistuksia peliin. Päivityksen mukana tuli uusi tavara Balloons, joiden avulla pelaajan on mahdollista nostaa itsensä korkeuksiin. Lisäksi päivitys sisältää bugikorjauksia, sekä poisti kolme asetta, tupla-pistoolit (Dual Pistols), puoliautomaattisen tarkkuuskiväärin (Semi-Auto Sniper), sekä ohjattavan ohjuksen (Guided Missile).

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto