AfterDawn: IT-alan uutiset

Pelaatko Fornitea? Pistä tämä päivämäärä muistiin

Kirjoittaja Jami Virtanen @ 1.11.2018 13:32

Pelaatko Fornitea? Pistä tämä päivämäärä muistiin

Fortnite sai tänään viikoittaisen päivityksensä.
Samaan aikaan Epic Games ilmoitti zombeja ja uusia tehtäviä peliin tuoneen Fortinemares-haasteen loppuvan sunnuntaina 4. marraskuuta kello 20.00 Suomen aikaan. Haaste päättyy Epicin mukaan ainutkertaiseen tapahtumaan, jota varten kannattaa olla pelissä sitä todistaakseen.

Kyseessä ei ole ensimmäinen live-event Fortnitessa, jota pelaajat kerääntyvät seuraamaan. Esimerkiksi kesäkuun lopulla miljoonat pelaajat kerääntyivät seuraamaan raketin laukaisua, joka toimi lähtölaukauksena viidennen kauden tapahtumille. Tällä kertaa tapahtuman uskotaan liittyvän pelin kartalla olevaan kuutioon, joka on jo pitkän aikaa pyörinyt ympäri pelin karttaa ja nyt viimeisimpänä tekonaan leijuu Leaky Laken yläpuolella.

Muuten päivitys v6.21 ei tuonut suurempia uudistuksia peliin. Päivityksen mukana tuli uusi tavara Balloons, joiden avulla pelaajan on mahdollista nostaa itsensä korkeuksiin. Lisäksi päivitys sisältää bugikorjauksia, sekä poisti kolme asetta, tupla-pistoolit (Dual Pistols), puoliautomaattisen tarkkuuskiväärin (Semi-Auto Sniper), sekä ohjattavan ohjuksen (Guided Missile).
AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto