Pelaatko Fornitea? Pistä tämä päivämäärä muistiin

Kirjoittaja Jami Virtanen @ 1.11.2018 13:32

Pelaatko Fornitea? Pistä tämä päivämäärä muistiin Fortnite sai tänään viikoittaisen päivityksensä.
Samaan aikaan Epic Games ilmoitti zombeja ja uusia tehtäviä peliin tuoneen Fortinemares-haasteen loppuvan sunnuntaina 4. marraskuuta kello 20.00 Suomen aikaan. Haaste päättyy Epicin mukaan ainutkertaiseen tapahtumaan, jota varten kannattaa olla pelissä sitä todistaakseen.

Kyseessä ei ole ensimmäinen live-event Fortnitessa, jota pelaajat kerääntyvät seuraamaan. Esimerkiksi kesäkuun lopulla miljoonat pelaajat kerääntyivät seuraamaan raketin laukaisua, joka toimi lähtölaukauksena viidennen kauden tapahtumille. Tällä kertaa tapahtuman uskotaan liittyvän pelin kartalla olevaan kuutioon, joka on jo pitkän aikaa pyörinyt ympäri pelin karttaa ja nyt viimeisimpänä tekonaan leijuu Leaky Laken yläpuolella.

Muuten päivitys v6.21 ei tuonut suurempia uudistuksia peliin. Päivityksen mukana tuli uusi tavara Balloons, joiden avulla pelaajan on mahdollista nostaa itsensä korkeuksiin. Lisäksi päivitys sisältää bugikorjauksia, sekä poisti kolme asetta, tupla-pistoolit (Dual Pistols), puoliautomaattisen tarkkuuskiväärin (Semi-Auto Sniper), sekä ohjattavan ohjuksen (Guided Missile).

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Bill Gates myöntää tehneensä suuren virheen – Se näkyy vahvasti edelleen Bill Gates myöntää tehneensä suuren virheen – Se näkyy vahvasti edelleen (25.6.2019 06:07)
Microsoftin omistaja ja pitkään ohjelmistojättiä toimitusjohtajan paikalta luotsannut Bill Gates myöntää tehneensä yhden suurimmista virheistä – ja se on Androidille häviäminen ekosysteemien sodassa. ....
Harry Potter ei yllä lähellekään Pokemon Gon tasoa – Tuotto jää kauas taakse Harry Potter ei yllä lähellekään Pokemon Gon tasoa – Tuotto jää kauas taakse (25.6.2019 05:54)
Vaikuttaisi siltä, että Pokemon Go -hittilanseerauksen toisintaminen on todella vaikeaa. Se ei tahdo onnistua edes Pokemon Gon kehittäneeltä Nianticilta, sillä viime viikolla sovelluskauppoihin ....
Spotify valittaa Applen maksuista – Ei kuitenkaan edes maksa niitä Spotify valittaa Applen maksuista – Ei kuitenkaan edes maksa niitä (25.6.2019 05:43)
Tämän vuoden puheenaiheisiin on kuulunut Applen toiminta sovellusmarkkinoilla. Yhtiöllä on tiukka ote omaan ekosysteemiin, sillä se kehittää niin puhelimet, niiden ohjelmistot kuin puhelimien ....
Kesäalet ovat täällä - lista parhaista tarjouksista Kesäalet ovat täällä - lista parhaista tarjouksista (24.6.2019 20:18)
Kesän alet alkoivat toden teolla tällä viikolla. Tähän listaan on poimittu eri verkkokauppojen parhaat tarjoukset. Kuten arvata saattaa, tarjouksia löytyy puhelimista, tietokoneista, televisioista ....
Samsung julkaisi uusia SmartThings-älykotilaitteita Samsung julkaisi uusia SmartThings-älykotilaitteita (24.6.2019 19:49)
Samsungin SmartThings on ollut yksi älykotilaitteiden edelläkävijäbrändeistä. Yhtiön brändin alle on rakennettu liki kaikenkattava kokonaisuus, johon kuuluu niin hubiratkaisut, valot, kamerat ja sensorit. ....

Uutisarkisto