Facebook kärsii kadosta – Oculuksen entinen toimitusjohtaja siirtyy sivuun

Kirjoittaja Jami Virtanen @ 23.10.2018 12:36

Facebook kärsii kadosta – Oculuksen entinen toimitusjohtaja siirtyy sivuun Oculuksen entinen toimitusjohtaja Brendan Iribe on ilmoittanut eroavansa Facebookin palveluksesta.
Iribe ei ole ensimmäinen iso nimi, joka on viime aikoina lähtenyt Facebookilta. Kerroimme asiasta viimeksi vajaa kuukausi sitten, kun Instagramin perustajat ilmoittivat lähtevänsä somejätin palveluksesta. Iribe kertoi päätöksestään Facebook-päivityksessä, jossa kertoi "siirtyvänsä eteenpäin kuuden upean vuoden jälkeen". Iribe ei kuitenkaan kertonut syytä lähdölleen.

Brendan Iribe oli mukana perustamassa Oculusta ja auttamassa Riftin keksijä Palmer Luckeytä julkaisemaan ensimmäisen version VR-silmikosta Kickstarterissa vuonna 2012. Iribe toimi yhtiön toimitusjohtajana aina vuoteen 2016, jolloin hän siirtyi yhtiön PC-based Rift VR-osaston johtoon.

Facebookilta on viimeisimmän vuoden aikana lähtenyt monia Facebookiin yritysoston mukana siirtyneitä henkilöitä, kuten WhatsAppin perustaja Jan Koum, Instagramin perustajat Kevin Systrom ja Mike Krieger sekä Oculukselta Palmer Luckey. Erojen taustalla on ollut tyytymättömyyttä ja muuta eripuraa Facebookin linjaa kohden, joten huolimatta siitä, että Iriben lähtö näyttää sujuneen yhteisymmärryksessä, saattaa taustalta paljastua vielä muuta ajan kuluessa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Trump uhkaa sulkea koko sosiaalisen median – Kimpaantui Twitterille faktanapista Trump uhkaa sulkea koko sosiaalisen median – Kimpaantui Twitterille faktanapista (28.5.2020 06:12)
Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on hyökännyt voimakkasti sosiaalista mediaa vastaan, vaikka hän on omassa politiikassaan hyödyntänyt sitä varsin paljon. Sosiaalinen media on tarjonnut ....
1 kommentti
Halvimmat SSD-levyt juuri nyt: Huipputarjouksena teran levy 91 eurolla, 120GB 22e, 480GB 62e, ... Halvimmat SSD-levyt juuri nyt: Huipputarjouksena teran levy 91 eurolla, 120GB 22e, 480GB 62e, ... (27.5.2020 18:30)
Hintakatsauksemme Suomen SSD-levyjen hintoihin on jälleen täällä. Eri kokoluokista olemme kaivaneet esille kaikkein edullisimmat SSD-levyt mitä Suomessa myynnissä on.
1 kommentti
Lenovo esitteli kaksi 2-in-1-kannettavaa: Yoga Duet 7i ja IdeaPad Duet 3i Lenovo esitteli kaksi 2-in-1-kannettavaa: Yoga Duet 7i ja IdeaPad Duet 3i (27.5.2020 18:26)
Lenovo on julkaissut kaksi 2-in-1 -kannettavaa tietokonetta, jotka pyörittävät Windows 10 -käyttöjärjestelmää ja tukevat LTE-yhteyksiä. Yoga Duet 7i on varustettu 13-tuumaisella IPS 2K -kosketusnäytöllä ....
OnePlus paljasti: Tulossa on jälleen edullisia puhelimia OnePlus paljasti: Tulossa on jälleen edullisia puhelimia (27.5.2020 17:13)
OnePlus nousi kansan tietoisuuteen vuonna 2014 aggressiivisella mainoskampanjalla, jossa se puhui lippulaivantappajasta, jonka hinta on vain murto-osa huippuvalmistajien laitteesta. OnePlus ....
OnePlus julkaisi OnePlus 5 ja 5T -puhelimille ison OxygenOS 10 -päivityksen OnePlus julkaisi OnePlus 5 ja 5T -puhelimille ison OxygenOS 10 -päivityksen (27.5.2020 16:57)
OnePlus tunnetaan erityisesti laadukkaista ja kohtuuhintaisista älypuhelimista, mutta samalla yhtiö on profiloitunut ohjelmistopäivitysten rintamalla tuomalla älypuhelimiinsa päivityksiä takuuvarmasti ....

Uutisarkisto