Päivän diili: Kunnostettu iPad Air 2 yli kolmanneksen halvemmalla

Kirjoittaja AfterDawn @ 19.10.2018 18:54 Kommentteja (1)

Päivän diili: Kunnostettu iPad Air 2 yli kolmanneksen halvemmalla Applen toisen sukupolven iPad Air on löytänyt tiensä tämän päivän tarjouksiin. Edeltäjää kevyempi ja kapeampi laite tarjoaa mm. Touch ID -sormenjälkilukijan.
Tavallisesti yli 450 euron laitetta saa nyt alle 300 eurolla kunnostettuna. Kyseessä on iPad Air 2 64 GB 299 euron hintaan!

Värinä on harmaa Space Gray.

Teknisesti iPad Air 2 tarjoaa mm. 9,7 tuuman Retina-näytön, 8 megapikselin kameran sekä 64 gigatavun tallennustilan. Vaikka kyseessä on kunnostettu laite, niin sille tarjotaan sama vuoden takuu kuin muillekin laitteille.

Lisäksi 299 euron hintaan saa ilmaisen toimituksen.

Katsasta tarjous täältä!

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

119.10.2018 20:26

Harmi kun en ikinä tottunut käyttämään IOS. Muuten pätevä vehje

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto