AfterDawnin oma uutissovellus Androidille päivittyi, v1.60 korjaa bugeja, nopeuttaa sovellusta

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 19.10.2018 13:31

AfterDawnin oma uutissovellus Androidille päivittyi, v1.60 korjaa bugeja, nopeuttaa sovellusta AfterDawnin virallinen sovellus Androidille on päivittynyt uuteen versioon. Versionumeroa v1.60 kantava julkaisu on lähinnä bugikorjaus aiempaan, mutta nopeuttaa samalla myös sovelluksen toimintaa.
Viimeisten kuukausien aikana sovelluksemme on kaatunut vain äärimmäisen harvoin ja ns. uptime-taso on ollut jatkuvasti yli 99,9% tasolla. Tästä huolimatta yksikin kaatuminen on mielestämme liikaa ja siksipä uusin versio korjaakin kaikki tiedossa olleet ongelmat sovelluksen toiminnasta.

Samalla taustalla olevia kirjastoja on hieman uusittu sekä sovelluksen toimintaa nopeutettu.

Sovelluksemme avulla voit seurata reaaliajassa AfterDawnin, Puhelinvertailun sekä Hardware.fi:n uutisia. Lisäksi sovelluksessa on näppärä widgetti, jonka voi asettaa Androidin kotinäyttöön haluamallaan väriteemalla, josta löytyvät uusimmat uutisemme välittömästi.

Sovellus on luonnollisesti täysin ilmainen eikä vaadi mitään tarpeettomia oikeuksia. Ja käyttäjämme tuntuvat tykkäävän sovelluksestamme: sen arvostelujen keskiarvo on jo 4,4/5,0 Googlen Play -kaupassa.

Kokeile ihmeessä:

Lataa AfterDawnin virallinen Android-sovellus

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Jollalla iskun paikka Huawein Android-ongelmissa? Sailfishillä voi olla ratkaiseva rooli Jollalla iskun paikka Huawein Android-ongelmissa? Sailfishillä voi olla ratkaiseva rooli (16.6.2019 17:40)
Suomalaisen Jollan kehittämä Sailfish OS voi olla ratkaisu Huawein käyttöjärjestelmäongelmaan, joka syntyi kun Google joutui katkaisemaan siteensä kiinalaisyhtiön kanssa. Huaweilla on käytännössä ....
1 kommentti
Supercell osui taas kultasuoneen – Rahaa virtaa etenkin Aasiasta Supercell osui taas kultasuoneen – Rahaa virtaa etenkin Aasiasta (16.6.2019 10:25)
Supercellin näyttää onnistuneen erinomaisesti uusimman pelin lanseerauksessa. Sovellusanalytiikkaan erikoistuneen Sensor Towerin keräämien tietojen perusteella viime jouluna julkaistu Brawl ....
Hot Wheelsin uusilla autoilla keräät kierrosaikatiedot älypuhelimeen Hot Wheelsin uusilla autoilla keräät kierrosaikatiedot älypuhelimeen (16.6.2019 08:59)
Älypuhelin on lähes kasvanut lasten käsiin kiinni, minkä takia leluyhtiötkin yrittävät hyödyntävät älypuhelimien koukuttavuutta omien tuotteiden markkinoinnissa. Esimerkiksi Hot Wheels -autoja ....
Samsung kiistää huhut – Galaxy Foldia ei ole tulossa vielä heinäkuussa Samsung kiistää huhut – Galaxy Foldia ei ole tulossa vielä heinäkuussa (15.6.2019 19:10)
Samsungin keväällä esittelemän Galaxy Foldin olisi pitänyt olla jo lähemmäs kahden kuukauden ajan myynnissä, mutta se kauppoihin sitä ei ole vielä saatu eikä vielä edes tiedetä koska se tulee saataville. ....
Syyllinen kunnes toisin todistetaan – Hedman Partners yritti saada väärää henkilö tilille tekijänoikeusriidassa Syyllinen kunnes toisin todistetaan – Hedman Partners yritti saada väärää henkilö tilille tekijänoikeusriidassa (15.6.2019 11:09)
Hedman Partners on vuosien saatossa tehtaillut olan takaa niin sanottuja kiristyskirjeitä tai tekijänoikeuskirjeitä, joissa se on toimeksiantajansa puolesta vaatinut korvauksia BitTorrent-verkossa ....
3 kommenttia

Uutisarkisto