AfterDawn: IT-alan uutiset

AfterDawnin oma uutissovellus Androidille päivittyi, v1.60 korjaa bugeja, nopeuttaa sovellusta

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 19.10.2018 13:31

AfterDawnin oma uutissovellus Androidille päivittyi, v1.60 korjaa bugeja, nopeuttaa sovellusta AfterDawnin virallinen sovellus Androidille on päivittynyt uuteen versioon. Versionumeroa v1.60 kantava julkaisu on lähinnä bugikorjaus aiempaan, mutta nopeuttaa samalla myös sovelluksen toimintaa.
Viimeisten kuukausien aikana sovelluksemme on kaatunut vain äärimmäisen harvoin ja ns. uptime-taso on ollut jatkuvasti yli 99,9% tasolla. Tästä huolimatta yksikin kaatuminen on mielestämme liikaa ja siksipä uusin versio korjaakin kaikki tiedossa olleet ongelmat sovelluksen toiminnasta.

Samalla taustalla olevia kirjastoja on hieman uusittu sekä sovelluksen toimintaa nopeutettu.

Sovelluksemme avulla voit seurata reaaliajassa AfterDawnin, Puhelinvertailun sekä Hardware.fi:n uutisia. Lisäksi sovelluksessa on näppärä widgetti, jonka voi asettaa Androidin kotinäyttöön haluamallaan väriteemalla, josta löytyvät uusimmat uutisemme välittömästi.
Sovellus on luonnollisesti täysin ilmainen eikä vaadi mitään tarpeettomia oikeuksia. Ja käyttäjämme tuntuvat tykkäävän sovelluksestamme: sen arvostelujen keskiarvo on jo 4,4/5,0 Googlen Play -kaupassa.

Kokeile ihmeessä:

Lataa AfterDawnin virallinen Android-sovellus

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto