AfterDawn: IT-alan uutiset

Photoshop vihdoin myös iPadille

Kirjoittaja Jami Virtanen @ 16.10.2018 15:49

Photoshop vihdoin myös iPadille Adobe on julkaissut Max 2018 -tapahtumassaan tuovansa Photoshopin täyden version iPadeille ensi vuoden aikana.
Adobe on parhaillaan päivittämässä kaikkia Creative Cloud -sovelluksiaan ja tuomassa niitä kaikille tärkeimmille alustoille. Tänään yhtiö ilmoitti Max 2018 -tapahtumassaan Los Angelesissa Photoshopin tulevan iPadeille vuoden 2019 aikana.
Photoshop for iPadin luvataan toimivan yhdessä muiden alustojen sovellusten kanssa ja synkronoivan PSD-tiedostoihin tehdyt muutokset kaikilla alustoilla. Sovelluksen käyttökokemus on Adoben mukaan kokonaan uudelleen suunniteltu ja optimoitu käytettäväksi kosketusnäytön kanssa. Sovellus tukee myös tietysti iPadin stulys-kynää.
Adobe kertoo iPad-sovelluksen perustuvan samaan koodiin kuin pöytäversiokin, joten suorituskyvystä eikä editointi jäljestä ole tingitty.

Adobe on jo kauan sanonut, haluavansa mahdollistaa käyttäjiensä työskentelyn missä ikinä he ovatkin. Aikaisemmin se tarkoitti eri sovellusten synkronointia Creative Cloudiin, mutta nyt vaikuttaa siltä, että yhtiö on tuomassa pääsovelluksensa täydellisinä versioina myös mobiiliin.
AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto