AfterDawn: IT-alan uutiset

Adobe esitteli uutta ohjelmistoa – Tällä luodaan AR-sisältöjä

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 16.10.2018 10:39

Adobe esitteli uutta ohjelmistoa – Tällä luodaan AR-sisältöjä Digitaalisten sisältöjen luomiseen tarkoitettujen ohjelmistojen kehitykseen erikoistunut Adobe on paljastanut Max-kehittäjätapahtumassaan uutta tietoa Project Aero -ohjelmistotuotteesta, jonka avulla on mahdollista luoda näppärästi AR-sisältöjä.
Project Aero esiteltiin itse asiassa jo menneenä kesänä, mutta Adobe on nyt valmis kertomaan yksityiskohtaisempaa tietoa yhtiö visiosta tuotteen suhteen. Ensimmäiseksi Adobe aikoo tehdä Photoshop CC- ja Dimension CC -ohjelmistotuotteista AR-yhteensopivia, joten niiden kehittyneitä työkaluja voidaan hyödyntää AR-sisältöjen luomisessa.

Aeron avulla digitaaliset sisällöt voidaan yhdistää kehittyneiden animaatioiden avulla ja lopputuloksena syntyy AR-kokemus, jonka tekemiseen ei tarvita lainkaan ohjelmointitaitoja. Adobe lupaa tuoda saataville myös yksinkertaisia drag-and-drop-tyylisiä työkaluja, joiden avulla desktop- ja mobiilikäyttäjät voivat testata erilaisia lopputuloksia.

Project Aeron testaajaksi voi ilmoittautua Adoben verkkosivujen kautta.
AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto