AfterDawn: IT-alan uutiset

Adobe esitteli uutta ohjelmistoa – Tällä luodaan AR-sisältöjä

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 16.10.2018 10:39

Adobe esitteli uutta ohjelmistoa – Tällä luodaan AR-sisältöjä Digitaalisten sisältöjen luomiseen tarkoitettujen ohjelmistojen kehitykseen erikoistunut Adobe on paljastanut Max-kehittäjätapahtumassaan uutta tietoa Project Aero -ohjelmistotuotteesta, jonka avulla on mahdollista luoda näppärästi AR-sisältöjä.
Project Aero esiteltiin itse asiassa jo menneenä kesänä, mutta Adobe on nyt valmis kertomaan yksityiskohtaisempaa tietoa yhtiö visiosta tuotteen suhteen. Ensimmäiseksi Adobe aikoo tehdä Photoshop CC- ja Dimension CC -ohjelmistotuotteista AR-yhteensopivia, joten niiden kehittyneitä työkaluja voidaan hyödyntää AR-sisältöjen luomisessa.

Aeron avulla digitaaliset sisällöt voidaan yhdistää kehittyneiden animaatioiden avulla ja lopputuloksena syntyy AR-kokemus, jonka tekemiseen ei tarvita lainkaan ohjelmointitaitoja. Adobe lupaa tuoda saataville myös yksinkertaisia drag-and-drop-tyylisiä työkaluja, joiden avulla desktop- ja mobiilikäyttäjät voivat testata erilaisia lopputuloksia.

Project Aeron testaajaksi voi ilmoittautua Adoben verkkosivujen kautta.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto