Häkellyttävä video robotista – Pystyisitkö itse samaan?

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 12.10.2018 08:24

Häkellyttävä video robotista – Pystyisitkö itse samaan? Boston Dynamics on tullut tunnetuksi häkellyttävistä roboteistaan, joista voi aikanaan kuoriutua ihmisen korvaavia varastotyöntekijöitä tai vaihtoehtoisia ammattitason tappajaterminaattoreita. Arnold Schwarzeneggerille voi olla pian tarvetta, sillä uuden videon perusteella Boston Dynamicsin Atlas-robotti on oppinut taas uusia kykyjä.
Videolla nähdään kuinka Atlas-robotti osaa käyttää koko "vartaloaan" hyppiäkseen porrastetun esteen yli. Liikkeet näyttävät sen verran notkeilta, että kankeampi sukankuluttaja jää kyllä helposti toiseksi. Videolla nähtävät portaat ovat 40 senttimetrin korkeudella toisiinsa verrattuna – portaiden korkeuden Atlas arvioi kehittyneen konenäön avulla. Painoa Atlaksella on yhteensä 75 kilogrammaa.

Tägit: Boston Dynamics
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto