AfterDawn: IT-alan uutiset

Älä asenna Windows 10 -päivitystä – Microsoft keskeytti jakelun

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 8.10.2018 09:24

Älä asenna Windows 10 -päivitystä – Microsoft keskeytti jakelun Uutisoimme viime viikolla Windows 10:n uuden päivityksen sisältämistä ongelmista, joiden takia osa päivityksen asentaneista käyttäjistä on menettänyt henkilökohtaisia dokumentteja.
Microsoft on päättänyt keskeyttää päivityksen jakelun kaikilta Windows 10:n käyttäjiltä. Sillä välin yhtiö aikoo tutkia mistä ongelmat oikein johtuvat ja voiko asialle tehdä jotakin Microsoftin päässä. Ohjelmistojätti ohjeistaa olla asentamatta päivitystä manuaalisesti, mikäli ISO-tiedoston on ladannut jo aikaisemmin.

Mikäli päivityksen on ehtinyt jo asentaa ja tietoja on hävinnyt, Microsoft kehottaa ottamaan yhteyttä suoraan yhtiöön. Microsoft aikoo tuoda jakeluun päivitetyn ohjelmiston tutkintojen jälkeen.
Microsoftin asiakastuen suomalainen puhelinnumero on 09 8171 0400.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto