AfterDawn: IT-alan uutiset

Kaupoissa myytiin jo huomisen Google-julkistusta

Kirjoittaja Matti Vähäkainu (Google+) @ 8.10.2018 15:28

Kaupoissa myytiin jo huomisen Google-julkistusta Huominen Googlen julkistustilaisuus pitää tietysti sisällään uuden Pixel-puhelimet, joista on huhuttu jo hyvän aikaa. Tämän lisäksi hiljattain vahvistui, että Google tuo markkinoille pitkästä aikaa myös uuden tabletin, joka esitellään virallisesti, todennäköisesti, huomenna.
Näiden lisäksi Googlella on vielä ainakin yksi tuote, joka nähdään ensi kertaa virallisesti huomisessa lehdistötilaisuudessa. Kyseessä on uusi Chromecast, jonka vuotamiseen ovat osallistuneet pari yhdysvaltalaista kauppaketjua.

Elektroniikkakauppa Best Buy sekä maailman suurin kauppaketju Walmart ovat molemmat onnistuneet myymään kuluttajille vielä julkaisematonta Chromecast-laitetta. Eilen julkaistussa Reddit-viestissä kerrotaan, että uusi kolmannen sukupolven Chromecast irtosi Walmartista edeltäjän (kuvassa) hinnalla.

Kaupan järjestelmästä tosin hintaa laitteelle ei löytynyt, joten laite myytiin edeltäjämallin hinnalla. Näinpä vuodosta ei voi päätellä mihin hintaan uutuuslaitetta on tarkoitus myydä.

Julkaistusta kuvasta ei puolestaan voi päätellä oikeastaan mitään muuta kuin, että laite näyttää kovasti edeltäjältään. Ilmeisesti laitteessa on uutta Bluetooth-yhteys, mutta jäämme odottamaan huomista ja virallisia tietoja.

Tägit: Google Chromecast
Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Tuoreimmat uutiset

Adobe esitteli uutta ohjelmistoa – Tällä luodaan AR-sisältöjä Adobe esitteli uutta ohjelmistoa – Tällä luodaan AR-sisältöjä (16.10.2018 10:39)
Digitaalisten sisältöjen luomiseen tarkoitettujen ohjelmistojen kehitykseen erikoistunut Adobe on paljastanut Max-kehittäjätapahtumassaan uutta tietoa Project Aero -ohjelmistotuotteesta, jonka ....
Microsoftin perustaja menehtyi syöpään Microsoftin perustaja menehtyi syöpään (16.10.2018 10:22)
Bill Gatesin kanssa ohjelmistoyhtiö Microsoftin perustanut Paul Allen on kuollut 65-vuotiaana. Allen paljasti ennen kuolemaansa sairastavansa non-Hodgkinin lymfoomaa ja saavansa hoitoa siihen. ....
DNA päivittää 4G-verkkoa – Turkulaisille, tamperelaisille ja helsinkiläisille nopeammat yhteydet DNA päivittää 4G-verkkoa – Turkulaisille, tamperelaisille ja helsinkiläisille nopeammat yhteydet (15.10.2018 11:21)
DNA on kertonut päivittävänsä Helsingin, Turun ja Tampereen talousalueiden 4G-verkon kapasiteetti. Toimenpiteillä ennakoidaan tulevaa siirtymää 5G-aikakauteen. 4G-verkon päivitysten myötä tiedonsiirtonopeudet ....
Samsung avasi salaisuuksia – Taiteltava älypuhelin on kehitteillä Samsung avasi salaisuuksia – Taiteltava älypuhelin on kehitteillä (15.10.2018 11:07)
Teknofiilien märkien päiväunien kohteena on ollut älypuhelin, jota voisi taitella vapaasti. Yksi askel uudenlaisia laitteita kohti voidaan ottaa jo tänä vuonna, sillä Samsungin mobiiliyksikön ....
Pokemon Gosta tuli realistisempi Androidillakin Pokemon Gosta tuli realistisempi Androidillakin (15.10.2018 10:51)
Pokemon Gon Android-pelaajilla saattaa olla tulevaisuudessa yksi syy vähemmän kytkeä AR-kokemus pois päältä, sillä peliä kehittävä Niantic on ilmoittanut päivittävänsä sovelluksen ARCore-yhteensopivaksi. ....

Uutisarkisto