AfterDawn: IT-alan uutiset

Kaupoissa myytiin jo huomisen Google-julkistusta

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 8.10.2018 15:28

Kaupoissa myytiin jo huomisen Google-julkistusta Huominen Googlen julkistustilaisuus pitää tietysti sisällään uuden Pixel-puhelimet, joista on huhuttu jo hyvän aikaa. Tämän lisäksi hiljattain vahvistui, että Google tuo markkinoille pitkästä aikaa myös uuden tabletin, joka esitellään virallisesti, todennäköisesti, huomenna.
Näiden lisäksi Googlella on vielä ainakin yksi tuote, joka nähdään ensi kertaa virallisesti huomisessa lehdistötilaisuudessa. Kyseessä on uusi Chromecast, jonka vuotamiseen ovat osallistuneet pari yhdysvaltalaista kauppaketjua.

Elektroniikkakauppa Best Buy sekä maailman suurin kauppaketju Walmart ovat molemmat onnistuneet myymään kuluttajille vielä julkaisematonta Chromecast-laitetta. Eilen julkaistussa Reddit-viestissä kerrotaan, että uusi kolmannen sukupolven Chromecast irtosi Walmartista edeltäjän (kuvassa) hinnalla.

Kaupan järjestelmästä tosin hintaa laitteelle ei löytynyt, joten laite myytiin edeltäjämallin hinnalla. Näinpä vuodosta ei voi päätellä mihin hintaan uutuuslaitetta on tarkoitus myydä.
Julkaistusta kuvasta ei puolestaan voi päätellä oikeastaan mitään muuta kuin, että laite näyttää kovasti edeltäjältään. Ilmeisesti laitteessa on uutta Bluetooth-yhteys, mutta jäämme odottamaan huomista ja virallisia tietoja.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Google Chromecast
Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto