AfterDawn: IT-alan uutiset

Fortniten luojat ostivat suomalaisfirman

Kirjoittaja Jami Virtanen @ 8.10.2018 20:52

Fortniten luojat ostivat suomalaisfirman Hittipeli Fortniten takana oleva peliyhtiö Epic Games on ostanut suomalaisen pelipalveluja kehittävän Kamun.
Kamu on Helsingissä toimiva pelipalveluja tarjoava yritys. Yhtiö tarjoaa palveluita pelaajatyytyväisyyden, peliturvallisuuden sekä pelaajayhteisön hallintaan. Epic Games on käyttänyt yhtiön palveluja jo aikaisemminkin hittipelissään. Yhtiön toimitusjohtajan Tim Sweeney sanoo yhteistyön Kamun kanssa olleen avainroolissa luodessa Fortniten "energistä moninpelikokemusta, joka on reilu kaikille pelaajille".
- Pelin tekeminen ja julkaisu on suuri haaste nykypäivänä, mutta vasta puolet taistelusta. Kamun työkalut online-pelien hallintaan auttavat pelinkehittäjiä kasvattamaan ja ylläpitämään pelien suosiota julkaisun jälkeen, Sweeney jatkaa tiedotteessa.

Kamun Easy Anti-Cheat palvelu suojaa tällä hetkellä yli 80 peliä ja on asennettu yli 100 miljoonalle PC-pelaajalle ympäri maailman. Epic Gamesin kanta peleissä huijaamisesta on tullut selväksi. Yhtiö haastoi taannoin jopa 14 vuotiaan pojan tekijänoikeusloukkauksesta oikeuteen pojan huijattua suosikkipeli Fortnitessa.

- Yhdistyminen Epic Gamesin kanssa ei ole ainoastaan lapsuuden unelman täyttyminen vaan se antaa myös suuren boostin kohti tavoitettamme auttaa kehittäjiä rakentamaan upeita pelikokemuksia. Huijaamista vastaan taisteleminen oli vasta alkua, nykyään tarjoamme kehittäjille myös tuotteita tunnistaa pelaajien halut ja tarpeet nopeasti, Kamun toimitusjohtaja Simon Allaeys kommentoi kauppaa.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Tuoreimmat uutiset

Adobe esitteli uutta ohjelmistoa – Tällä luodaan AR-sisältöjä Adobe esitteli uutta ohjelmistoa – Tällä luodaan AR-sisältöjä (16.10.2018 10:39)
Digitaalisten sisältöjen luomiseen tarkoitettujen ohjelmistojen kehitykseen erikoistunut Adobe on paljastanut Max-kehittäjätapahtumassaan uutta tietoa Project Aero -ohjelmistotuotteesta, jonka ....
Microsoftin perustaja menehtyi syöpään Microsoftin perustaja menehtyi syöpään (16.10.2018 10:22)
Bill Gatesin kanssa ohjelmistoyhtiö Microsoftin perustanut Paul Allen on kuollut 65-vuotiaana. Allen paljasti ennen kuolemaansa sairastavansa non-Hodgkinin lymfoomaa ja saavansa hoitoa siihen. ....
DNA päivittää 4G-verkkoa – Turkulaisille, tamperelaisille ja helsinkiläisille nopeammat yhteydet DNA päivittää 4G-verkkoa – Turkulaisille, tamperelaisille ja helsinkiläisille nopeammat yhteydet (15.10.2018 11:21)
DNA on kertonut päivittävänsä Helsingin, Turun ja Tampereen talousalueiden 4G-verkon kapasiteetti. Toimenpiteillä ennakoidaan tulevaa siirtymää 5G-aikakauteen. 4G-verkon päivitysten myötä tiedonsiirtonopeudet ....
Samsung avasi salaisuuksia – Taiteltava älypuhelin on kehitteillä Samsung avasi salaisuuksia – Taiteltava älypuhelin on kehitteillä (15.10.2018 11:07)
Teknofiilien märkien päiväunien kohteena on ollut älypuhelin, jota voisi taitella vapaasti. Yksi askel uudenlaisia laitteita kohti voidaan ottaa jo tänä vuonna, sillä Samsungin mobiiliyksikön ....
Pokemon Gosta tuli realistisempi Androidillakin Pokemon Gosta tuli realistisempi Androidillakin (15.10.2018 10:51)
Pokemon Gon Android-pelaajilla saattaa olla tulevaisuudessa yksi syy vähemmän kytkeä AR-kokemus pois päältä, sillä peliä kehittävä Niantic on ilmoittanut päivittävänsä sovelluksen ARCore-yhteensopivaksi. ....

Uutisarkisto