AfterDawn: IT-alan uutiset

Nintendo Switchistä on tulossa uusi versio

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 4.10.2018 11:27

Nintendo Switchistä on tulossa uusi versio Nintendo saattaa esitellä jo ensi vuonna päivitetyn version Switch-pelikonsolistaan, vaikka nykyisen version julkaisusta ei ole kulunut kuin reilu vuoden verran. Nintendo Switch tuli kauppoihin maaliskuussa 2017.
Switch osoittautui Nintendolle sen kovasti kaipaamaksi rahasammoksi. Wii U:n menestys oli surkea ja yhtiön käsikonsoleidenkin tulevaisuus on pidemmän aikaa näyttänyt synkältä, koska mobiilipelaaminen on siirtynyt kasvavissa määrin älypuhelimiin. Nintendo haluaakin varmistaa vuoden 2019 loppupuolella myyntiin tulevalla uudella Switch-versiolla, että konsoli pysyy kilpailukykyisenä ja pelaajien mielikuvissa haluttavana.

Peliyhtiön suunnitelmista uutisoi Wall Street Journal. Lehdelle puhuneet lähteet eivät kuitenkaan osanneet sanoa tarkalleen mikä kaikki olisi muuttumassa uudessa Switchissä. Nintendo on kuitenkin pannut merkille, ettei konsolin nykyinen LCD-näyttö vastaa nykypäivän vaatimuksia.

Jää nähtäväksi päivitetäänkö samassa yhteydessä Switchin prosessori. Nykyisessä konsolissa käytetään Nvidian kehittämää Tegra-alustaa.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Tuoreimmat uutiset

Adobe esitteli uutta ohjelmistoa – Tällä luodaan AR-sisältöjä Adobe esitteli uutta ohjelmistoa – Tällä luodaan AR-sisältöjä (16.10.2018 10:39)
Digitaalisten sisältöjen luomiseen tarkoitettujen ohjelmistojen kehitykseen erikoistunut Adobe on paljastanut Max-kehittäjätapahtumassaan uutta tietoa Project Aero -ohjelmistotuotteesta, jonka ....
Microsoftin perustaja menehtyi syöpään Microsoftin perustaja menehtyi syöpään (16.10.2018 10:22)
Bill Gatesin kanssa ohjelmistoyhtiö Microsoftin perustanut Paul Allen on kuollut 65-vuotiaana. Allen paljasti ennen kuolemaansa sairastavansa non-Hodgkinin lymfoomaa ja saavansa hoitoa siihen. ....
DNA päivittää 4G-verkkoa – Turkulaisille, tamperelaisille ja helsinkiläisille nopeammat yhteydet DNA päivittää 4G-verkkoa – Turkulaisille, tamperelaisille ja helsinkiläisille nopeammat yhteydet (15.10.2018 11:21)
DNA on kertonut päivittävänsä Helsingin, Turun ja Tampereen talousalueiden 4G-verkon kapasiteetti. Toimenpiteillä ennakoidaan tulevaa siirtymää 5G-aikakauteen. 4G-verkon päivitysten myötä tiedonsiirtonopeudet ....
Samsung avasi salaisuuksia – Taiteltava älypuhelin on kehitteillä Samsung avasi salaisuuksia – Taiteltava älypuhelin on kehitteillä (15.10.2018 11:07)
Teknofiilien märkien päiväunien kohteena on ollut älypuhelin, jota voisi taitella vapaasti. Yksi askel uudenlaisia laitteita kohti voidaan ottaa jo tänä vuonna, sillä Samsungin mobiiliyksikön ....
Pokemon Gosta tuli realistisempi Androidillakin Pokemon Gosta tuli realistisempi Androidillakin (15.10.2018 10:51)
Pokemon Gon Android-pelaajilla saattaa olla tulevaisuudessa yksi syy vähemmän kytkeä AR-kokemus pois päältä, sillä peliä kehittävä Niantic on ilmoittanut päivittävänsä sovelluksen ARCore-yhteensopivaksi. ....

Uutisarkisto