AfterDawn: IT-alan uutiset

Nintendo Switchistä on tulossa uusi versio

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 4.10.2018 11:27

Nintendo Switchistä on tulossa uusi versio

Nintendo saattaa esitellä jo ensi vuonna päivitetyn version Switch-pelikonsolistaan, vaikka nykyisen version julkaisusta ei ole kulunut kuin reilu vuoden verran. Nintendo Switch tuli kauppoihin maaliskuussa 2017.
Switch osoittautui Nintendolle sen kovasti kaipaamaksi rahasammoksi. Wii U:n menestys oli surkea ja yhtiön käsikonsoleidenkin tulevaisuus on pidemmän aikaa näyttänyt synkältä, koska mobiilipelaaminen on siirtynyt kasvavissa määrin älypuhelimiin. Nintendo haluaakin varmistaa vuoden 2019 loppupuolella myyntiin tulevalla uudella Switch-versiolla, että konsoli pysyy kilpailukykyisenä ja pelaajien mielikuvissa haluttavana.

Peliyhtiön suunnitelmista uutisoi Wall Street Journal. Lehdelle puhuneet lähteet eivät kuitenkaan osanneet sanoa tarkalleen mikä kaikki olisi muuttumassa uudessa Switchissä. Nintendo on kuitenkin pannut merkille, ettei konsolin nykyinen LCD-näyttö vastaa nykypäivän vaatimuksia.
Jää nähtäväksi päivitetäänkö samassa yhteydessä Switchin prosessori. Nykyisessä konsolissa käytetään Nvidian kehittämää Tegra-alustaa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto