AfterDawn: IT-alan uutiset

Windows 10:lle julkaistiin iso päivitys – Täältä lataat sen heti

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 3.10.2018 10:28 Kommentteja (2)

Windows 10:lle julkaistiin iso päivitys – Täältä lataat sen heti Microsoft ilmoitti eilisessä lehdistötilaisuudessa aloittavansa heti Windows 10:lle suunnitellun October 2018 Update -päivityspaketin jakelun.
Windows 10 -käyttäjät voivat odotella, että Windows Update -päivitystyökalu tekee tehtävänsä ja päivittää ohjelmiston automaattisesti. Hätäisimmät voivat kuitenkin ladata päivityksen heti ja asentaa sen koneelleen vierailemalla Microsoftin latauspalvelussa. Saat käsiisi ISO-tiedoston, jonka käynnistäminen aloittaa ohjelmistopäivityksen.

Päivittäjien kannattaa luoda varmuuskopiot turvallisella tallennusmedialle.

Päivitys sisältää esimerkiksi tumman teeman resurssienhallinnalle (File Explorer), uudistetun leikkaustyökalun näyttökuvien ottamiseen, Your Phone -sovellusintegraation, SwiftKey-näppäimistön, pilvipohjaisen leikepöydän sekä parannetun Game Barin.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

14.10.2018 13:40

Parempi vaan odotella, että hätäisimmät testaa eka pahimmat bugit pois alta.

25.10.2018 13:56

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Miikkaa:
Parempi vaan odotella, että hätäisimmät testaa eka pahimmat bugit pois alta.
Joo, juuri näin. Juuri tuli uutinen, että osalla lataajista päivitys oli tuhonnut valtavan määrän muistissa olleita tiedostoja.

Arvaa vain lataanko tätäkään päivitystä, en ole ladannut edes Creatorsia.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto