AfterDawn: IT-alan uutiset

Google julkaisee Assassin's Creed Odyssey -pelin pilvipelattavana Chromelle

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 2.10.2018 08:52

Google julkaisee Assassin's Creed Odyssey -pelin pilvipelattavana Chromelle Google ja Ubisoft ovat tiedottaneet harvinaislaatuisesta yhteistyöstä, joka mahdollistaa Assassin's Creed Odyssey -videopelin pelaamisen Chrome-verkkoselaimella. Pelien suoratoistopalvelut eivät ole jaksaneet menestyä aiemmin, mutta Googlella näyttäisi riittävän luottoa vielä.
Assassin's Creed Odyssey julkaistaan PlayStation 4- ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle lokakuun 5. päivänä. Samaan aikaan aletaan ottaa vastaan ilmottautumisia suoratoistoversiosta kiinnostuneilta. Tarkoituksena on testata Googlen kehittämää Project Stream -suoratoistoteknologiaa, jonka toivotaan mahdollistavan graafisesti näyttävien AAA-pelien pelaamisen suoratoistolla ilman viiveitä tai puskurointia.

Alla olevalla videolla esitellään Project Streamin toimintaa.

Testaajia haetaan tällä hetkellä ainoastaan Yhdysvalloista. Mukaan pääsy vaatii vähintään 25 Mbps:n verkkoyhteyden.

Ubisoft harkitsee pelin julkaisua myös Nintendo Switchille pilviversiona.


Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto