AfterDawn: IT-alan uutiset

Spotify yhä tarkempi perhetilauksen käyttäjistä, pyytää osoitteen vahvistusta GPS:llä

Kirjoittaja Matti Vähäkainu (Google+) @ 28.9.2018 18:19

Spotify yhä tarkempi perhetilauksen käyttäjistä, pyytää osoitteen vahvistusta GPS:llä Spotifyn maksullisten palveluiden käyttäjät tunnetusti tuottavat ilmaispalvelua käyttävienkin puolesta rahaa artisteille, mutta yhtiö on varuillaan käyttäjistä, jotka saattavat elää siivellä käyttäen maksullista palvelua ehtojen ulkopuolella.
Perus Premium-palvelu irtoaa alle kympillä kuussa, mutta hieman kalliimmalla saa perhetilauksen, jolla pääsee kuuntelemaan musiikkia peräti kuusi henkilöä yhtäaikaisesti. Luonnollisesti käyttäjien tulee olla perheenjäseniä, ja vielä tarkemmin asua samassa osoitteessa.

Tähän asti siihen on riittänyt, että osoitetiedot ovat samat, mutta Spotify on alkanut olla entistä tarkempi käyttäjien suhteen. Nyt Spotify on alkanut kysyä käyttäjiltä asuinpaikan vahvistusta sähköpostitse, kertoo saksalainen Spiegel Online.

Heidän testissään Spotifyn sähköpostissa saapuvaa vahvistuslinkkiä painettua siirrytään verkkosivulle, jossa sijainti vahvistetaan GPS:n avulla.

Myös oheisen twiitin mukaan asuinpaikka vahvistetaan GPS:n avulla, jolloin luonnollisesti pitäisi varmistaa, ettei ole vaikkapa töissä kun vahvistuksen tekee. Käyttäjät ovat luonnollisesti valittaneet Spotifyn käytännöstä, jota on kuvailtu tunkeilevaksi ja ärsyttäväksi.

On kuitenkin ymmärrettävää myös Spotifyn puolelta, että esimerkiksi kuuden hengen kaveriporukan tilaus vähentää sen saamisia melkoisesti. Tietysti tilausten määrä vaikuttaa myös artistejen tuloihin.


Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Tuoreimmat uutiset

Adobe esitteli uutta ohjelmistoa – Tällä luodaan AR-sisältöjä Adobe esitteli uutta ohjelmistoa – Tällä luodaan AR-sisältöjä (16.10.2018 10:39)
Digitaalisten sisältöjen luomiseen tarkoitettujen ohjelmistojen kehitykseen erikoistunut Adobe on paljastanut Max-kehittäjätapahtumassaan uutta tietoa Project Aero -ohjelmistotuotteesta, jonka ....
Microsoftin perustaja menehtyi syöpään Microsoftin perustaja menehtyi syöpään (16.10.2018 10:22)
Bill Gatesin kanssa ohjelmistoyhtiö Microsoftin perustanut Paul Allen on kuollut 65-vuotiaana. Allen paljasti ennen kuolemaansa sairastavansa non-Hodgkinin lymfoomaa ja saavansa hoitoa siihen. ....
DNA päivittää 4G-verkkoa – Turkulaisille, tamperelaisille ja helsinkiläisille nopeammat yhteydet DNA päivittää 4G-verkkoa – Turkulaisille, tamperelaisille ja helsinkiläisille nopeammat yhteydet (15.10.2018 11:21)
DNA on kertonut päivittävänsä Helsingin, Turun ja Tampereen talousalueiden 4G-verkon kapasiteetti. Toimenpiteillä ennakoidaan tulevaa siirtymää 5G-aikakauteen. 4G-verkon päivitysten myötä tiedonsiirtonopeudet ....
Samsung avasi salaisuuksia – Taiteltava älypuhelin on kehitteillä Samsung avasi salaisuuksia – Taiteltava älypuhelin on kehitteillä (15.10.2018 11:07)
Teknofiilien märkien päiväunien kohteena on ollut älypuhelin, jota voisi taitella vapaasti. Yksi askel uudenlaisia laitteita kohti voidaan ottaa jo tänä vuonna, sillä Samsungin mobiiliyksikön ....
Pokemon Gosta tuli realistisempi Androidillakin Pokemon Gosta tuli realistisempi Androidillakin (15.10.2018 10:51)
Pokemon Gon Android-pelaajilla saattaa olla tulevaisuudessa yksi syy vähemmän kytkeä AR-kokemus pois päältä, sillä peliä kehittävä Niantic on ilmoittanut päivittävänsä sovelluksen ARCore-yhteensopivaksi. ....

Uutisarkisto